Bogdan Mara se împarte între soţie şi amantă?

bogdan_mara.jpg

bogdan mara
Bogdan Mara are imaginea unui familist convins
Foto: Mihai Ionescu

Un nou scandal zguduie lumea mondenă de la noi. Fostul fotbalist Bogdan Mara, 38 de ani, acum preşedinte la ASA Târgu Mureş, joacă, se pare, la dublu! Fotoreporterii Click! au surprins imagini mai mult decât grăitoare despre cât de uşor jonglează acesta cu soţia, Dana, 45 de ani, cu care este împreună de peste 13 ani, dar şi cu iubita, pentru care gurile rele spun că ar fi plecat de acasă.

A devenit o modă în lumea fotbalului să te distrezi indiferent de statutul conjugal sau de consecinţe. Cel mai recent exemplu îl constituie Bogdan Mara, şeful de la Târgu Mureş, un tip care n-a avut nici pe departe imaginea de Don Juan în peisajul monden sau sportiv autohton. Cu toate astea, aparenţele sunt înşelătoare, iar fotoreporterii Click! dovedesc cât se poate de clar acest lucru.

Povestea este relativ simplă: Bogdan are o relaţie de peste 13 ani cu Daniela Gheorghe, cu care s-a şi căsătorit în urmă cu patru ani. Cam în aceeaşi perioadă cu nunta, femeia a născut gemeni, o fată şi un băiat, copii pe care cuplul i-a dorit enorm şi care au venit pe lume după multe investigaţii medicale, tratamente de fertilizare şi rugăciuni. 

Imaginea de familie fericită a fost distrusă însă la sfârşitul anului trecut. Surse apropiate celor doi au povestit pentru Click! că Dana a primit o lovitură puternică de la bărbatul pe care-l iubeşte şi în care a crezut atât de mult. ”El şi-a luat bagajele şi a plecat de acasă, îndrăgostit nebuneşte de o altă femeie. Deocamdată, încearcă să păstreze aparenţele, merge în vacanţe cu soţia şi copiii. În plus, nici noua iubită nu este încă o femeie liberă”, ne-au dezvăluit aceleaşi surse.

Mara a încercat să se împartă în acest fel şi de Sărbători. Fostul fotbalist a fost surprins de fotoreporterii Click! în preajma Crăciunului în timp ce făcea cumpărături pentru gemeni, apoi s-a dus la casa care i-a fost cămin conjugal ani la rând, a luat-o pe Dana şi pe cei mici şi au plecat la munte. Au stat la Predeal până la 26 decembrie, pozând în cea mai fericită familie.

Cum s-au întors la Bucureşti, Bogdan s-a dus glonţ la un apartament din zona de Nord a Capitalei, acolo unde se pare că stă cu iubita, despre care se spune că ar fi şi ea măritată. Cert e că nici n-a apucat să despacheteze bine bagajele, că şi-a făcut planuri să plece din nou. De această dată cu amanta. Şi au pus la cale un adevărat scenariu, pentru a nu da de bănuit. Aceştia au chemat un taxi, i-au permis şoferului să intre în garajul subteran, apoi s-au urcat în maşină şi au pornit ca la raliu spre Aeroportul Henri Coandă.

Iubita a coborât din maşină în dreptul Terminalului Plecări, iar Mara a mai dat o tură cu taxiul, apoi a coborât, tocmai pentru a părea că nu sunt împreună. În aeroport s-au purtat ca şi cum nu s-ar cunoaşte, însă doar până când au trecut de zona de check-in, apoi apropierea lor a fost evidentă. S-au îmbarcat la o cursă spre Bari, acolo unde au făcut Revelionul la bunul prieten al lui Bogdan, Răzvan Zamfir, preşedinte la clubul Bari.

Câştigă 5.000 de euro lunar la ASA

Bogdan Mara şi-a încheiat cariera de fotbalist la 32 de ani, având în palmares trei titluri de campion al României, cu Dinamo, Unirea Urziceni şi CFR Cluj, două Cupe, cu Dinamo şi CFR Cluj, dar şi o Supercupă, cu ardelenii din Gruia. A activat o perioadă ca impresar, apoi a trecut de cealaltă parte a baricadei, în postura de preşedinte de club. Acum are contract cu ASA Târgu Mureş, de unde câştigă 5.000 de euro lunar.În paralel, este colaborator la Digisport.

Click! spune

Daniela s-a cuplat cu Bogdan acum aproape 13 ani, după ce a pus punct relaţiei pe care a avut-o cu interpretul Pepe. Soţii Mara s-au căsătorit în 2011, atunci când femeia a şi născut gemeni, pe Charlenne Marie si Christian Bogdan.

Loading...

Citește și