Blestemul milionarului Alex Faur, care a murit la vârsta de 40 de ani

a18-actu-1-3col.jpg

† Alex Faur pleca în vacanţe exotice cu avioane private

Alex Faur, milionarul pentru care mai multe vedete au făcut apel să se doneze sânge, a murit joi, la vârsta de numai 40 de ani. A dus o viaţă luxoasă, dar se pare că tot luxul l-a ucis. Surse din anturajul său au declarat că ar fi luat salmonella de la un tartar de somon.

Avea tot ce-şi poate dori un om: bani, vacanţe exotice, prieteni bogaţi. Alexandru Faur era un apropiat al milionarilor din România. Printre prietenii acestuia se numărau Delia, Cătălin Botezatu, Ana Morodan, Anastasia Soare, fiul celebrului designer Elie Saab. Era cunoscut ca un tip excentric ce avea conexiuni peste tot şi care a relaţionat cu milionari din toate colţurile lumii. Obişnuia să călătorească cu avioanele private în cele mai exclusiviste locaţii ale lumii şi lua parte la evenimente importante, în diferite ţări. Conducea un Bentley de 200.000 de euro, înregistrat pe numele său şi se răsfăţa în vacanţe la Monte Carlo, Las Vegas, Porto Banus, Hong Kong sau Saint Tropez. Ca un exemplu, când a fost ultima oară la Londra, bărbatul s-a cazat la Hotelul Four Seasons Mayfair, unde cea mai ieftină cameră costă 639 de euro pe noapte!

a28-actu-accident.jpg

2013. Mama şi mătuşa au murit în accidentul din Muntenegru

Ghinioanele nu l-au ocolit pe Alex Faur

Cu toate acestea, ghinioanele nu l-au ocolit pe bărbatul care s-a stins din viaţă joi, 2 mai. Seria blestemelor a început în 2013, când şi-a pierdut mama şi mătuşa în tragicul accident din Muntenegru. Atunci un autocar românesc plin cu turişti s-a prăbuşit 40 de metri într-o râpă. În tragedie şi-au pierdut viaţa 19 români, iar alţi 30 au fost răniţi. Printre ei s-a aflat şi Aurica Enescu, mama lui Faur, care se afla cu sora ei în vacanţă.

“Aurica şi sora ei au plecat împreună în vacanţă, în Muntenegru, pentru că se înţelegeau foarte bine. Amândouă au murit în acel accident, iar de-atunci Alexandru nu a mai putut să intre în casa ei. Chiar dacă nu o vizita foarte des, el se preocupa de situaţia ei şi avea grijă să nu-i lipsească nimic, mai ales că era singurul ei copil”, povestea o prietenă a femeii.

Apoi, a fost la un pas să ajungă la închisoare după ce a făcut o tranzacţie dubioasă cu Elena Udrea, prin care s-ar fi spălat circa 3 milioane de euro, conform procurorilor DNA. Dacă Udrea a fost arestată la vremea respectivă pentru aceste acuzaţii, Faur se pare că a scăpat tocmai pentru că a denunţat toată schema financiară prin care procurorii bănuiesc că Udrea ar fi încasat sume mari de bani, iar tânărul i-ar fi fost complice, împreună cu alţi apropiaţi. 

a38-actu-bote-alex.jpg

Cătălin Botezatu: “Era un om extraordinar, un om creativ. Pentru mine a fost tot timpul o companie plăcută. Nu a deranjat pe nimeni niciodată, îi plăcea foarte mult să călătorească.”

De ce a murit Alex Faur

Nici sfârşitul “băiatului de Dorobanţi” nu a fost unul banal. Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecţii ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicaţii ce i-au înrăutăţit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică. După ce s-a aflat vestea, mai multe vedete şi persoane publice au distribuit un mesaj pe reţelele de socializare prin care îi rugau pe toţi cei care vor să-l ajute pe Alex să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bucureşti pentru a dona sânge. Din păcate, apelul lor nu l-a mai ajutat pe Alex.

 

Citește și:

Alex Faur a fost înmormântat. Designerul Elie Saab și fiii lui au participat la ceremonie

Miliardarul ASOS și-a îngropat cei trei copii uciși în atacurile din Sri Lanka. Mesajul dureros al familiei

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1