Cine este Alex Faur, bărbatul pentru care vedetele fac apel disperat în mediul online

alex-faur0.jpg

Cine este Alex Faur, bărbatul pentru care vedetele au făcut apel umanitar pe internet
Foto Facebook

Mai multe vedete autohtone s-au mobilizat în mediul online și, prin intermediul rețelelor sociale, au făcut un apel umanitar, cerându-le ajutorul prietenilor lor virtuali. Alex Faur, milionarul excentric prieten cu numeroase vedete, este la ananghie, după ce a ajuns de urgență la spital. Bărbatul are nevoie disperată de sânge.

Alex Faur, un tânăr cunoscut în lumea mondenă autohtonă, care se învârte numai în cercuri exclusiviste, este un apropiat al milionarilor din România şi nu numai. Este de notorietate relaţia de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. Printre prietenii acestuia se numără Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Cătălin Botezatu şi mulţi alţii.

Vedetele s-au mobilizat și au făcut apel umanitar pe rețelele de socializare pentru Alex Faur

În urmă cu câteva zile, Alex Faur a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate, iar vedetele autohtone au sărit imediat în ajutorul acestuia. Delia a publicat un mesaj în care îi roagă pe toți cei binevoitori să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona sânge. Aceeleași rânduri au fost distribuite de mai multe vedete ulterior, printre care și designerul Cătălin Botezatu.

delia-alex-faur.jpg

Mesajul publicat de Delia pe Instagram
Foto Instagram

Alex Faur suferă de o boală gravă, de care a aflat în urmă cu aproximativ o săptămână. Acesta a fost internat în stare critică într-unul dintre spitalele din Capitală. Potrivit Cancan, Alex Faur ar fi luat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.

alex-faur3.jpg

Alex Faur este cunoscut în lumea mondenă autohtonă
Foto Facebook

După ce s-a aflat vestea, mai multe vedete și persoane persoane publice au distribuit un mesaj pe rețelele de socializare prin care îi roagă pe toți cei care vor să-l ajute pe acesta, care are nevoie de sânge, să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină din București pentru a dona,

Alex Faur este prieten apropiat al multor vedete de la noi din țară. Celebrul bărbat este cunoscut ca un tip excentric ce are conexiuni peste tot în lume și care a relaționat cu milionari din toate colțurile lumii. Alex Faur călătorește cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și mereu a luat parte la evenimente importante, în diferite țări, potrivit aceleiași surse anterior menționate.

alex-faur2.jpg

Alex Faur este un obișnuit al cluburilor și restaurantelor de lux
Foto Facebook
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1