Bittman, părăsit de colegi că a cântat cu Minculescu

bi122-23-vedete-2-2-col.jpg

Tania şi Dan s-au distrat toată seara

Viitor incert pentru una dintre cele mai iubite trupe rock din România. Instrumentiştii Edi Petroşel (baterist), Tino Furtună (clăpar), Mugurel Vrabete (basist) şi Romeo Dediu (chitarist) sunt din ce în ce mai detaşaţi de liderul Dan Bittman. Fără colegi alături, acesta din urmă tocmai a lansat, joi, un super videoclip cu legendarul Cristi Minculescu.

„S-aprind torţele” se numeşte cel mai recent hit produs de băieţii de la Kazibo Music, adică Ovidiu Baciu şi Alex Pelin. Melodia este interpretată de Cristi Minculescu (57 de ani) şi Dan Bitman (53 de ani), colaborarea dintre cei doi amplificând însă tensiunile existente în trupa Holograf.

Zoom
Tensiunile se înteţesc: joi seară, la lansarea videoclipului cu Cristi Minculescu, nici un artist de la Holograf nu i-a fost alături lui Dan Bittman
Foto: Dorin Constanda

Videoclipul regizat de Alex Ceauşu a avut parte de o lansare cu fast, joi seara, la clubul Bonton din Bucureşti, acolo unde s-au strâns toţi iubitorii de muzică bună. De la eveniment au lipsit tocmai membrii trupei Holograf, alimentând zvonurile care vorbesc despre destrămarea trupei. Culmea, colegii de scenă ai lui Cristi Minculescu, din trupa Iris, i-au fost acestuia alături la lansarea de joi.

Bittman nu a părut câtuşi de puţin afectat că a venit de unul singur, căci s-a întreţinut toată seara cu fosta lui mare iubire, Tania Budi. Mai mult, el a întârziat o oră la lansare, asta în timp ce Cristi Minculescu a fost punctual, deşi sosea tocmai din Germania.

Click! a obţinut şi două declaraţii care nu fac decât să ateste faptul că Bittman şi partenerii lui de scenă sunt pe altă lungime de undă.

”Această melodie, cu Minculescu, ne-a ţinut din lansarea single-ului cu trupa Holograf. Noi trebuia ca, de Dragobete (24 februarie), să lansăm o piesă, dar a trebuit să decalăm pentru luna mai din cauza asta”, ne-a spus Edi Petroşel.
“Nu ştiu despre această piesă, cred că a fost deja lansată de casa de discuri, ca şi cadou de Dragobete pentru fani. Noi vrem să-i facem şi videoclip, dar momentan trebuie să ne bucurăm de această colaborare”, ne-a spus Bittman.

Cu Tania s-a iubit acum 20 de ani

Cu Tania Budi, Dan Bittman a avut o relație în urmă cu mai bine de 20 de ani. ”De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dragoste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dragoste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă serioasă”, a mărturisit Dan Bittman, în urmă cu ceva timp, pentru revista “OK!” În prezent, Bittman are o relaţie cu textiera Liliana Ştefan, care i-a dăruit trei băieţi.

Minculescu: «Am şi câte opt zboruri pe lună din Germania»

Zoom
Minculescu şi soţia locuiesc în Germania, copiii Mădălina şi Bogdan, la Bucureşti

După ce în 2009 a făcut un transplant hepatic într-o clinică din orașul Regensburg, Cristi Minculescu (57 de ani) s-a mutat cu totul în Germania, împreună cu soţia Rodica, cea care i-a donat o parte din ficatul ei. Rocker-ul face acum naveta pentru a onora concertele din România.

“Copiii noștri locuiesc în București, însă eu și soția mea, Rodica, am hotărât să ne stabilim în străinătate, mai ales că trebuie să fac controale destul de des. Sunt bine, nu mai am tratament, am trecut peste probleme, însă merg la medic din două în două săptămâni. În țară vin când am concerte și evenimente cu trupa. Se întâmplă să am și câte opt zboruri pe lună”, ne-a spus solistul trupei Iris.

”Soţia Rodica îmi este alături, mă îngrijește la fel, iar eu o răsplătesc cu respectul meu și cu flori”, ne-a spus rocker-ul. (Ștefania Stancu)

loading...
Loading...

Citește și