Bianca, scoasă din sărite la TV: "Mă pupă în fund şi e perversă"

bianca_dragusanu.jpg

Bianca, în conflict cu o jurnalistă
Sursă foto: captură Antena1
Citeste tot despre: 

Scandal de proporţii între Bianca Drăguşanu o jurnalistă de la o publicaţie tabloidă. Blonda şi-a ieşit la un moment dat din pepeni şi a început să o jignească pe ziaristă.

În timp ce Bianca susţine că este hărţuită de către ziarista cu pricina, care ar fi intrat peste ea într-un coafor, aceasta din urmă o sfătuieşte pe blondă să nu uite de unde a plecat. I-a amintit un episod potrivit căruia ar fi furat haine dintr-un magazin şi a făcut-o "umeraş".

Când a auzit una ca asta, Bianca a luat foc şi a adus numeroase argumente în favoarea ei.

"Ea a venit după mine la coafor, în condiţiile în care eu i-am spus să nu mă mai caute. Eu pot să o dau în judecată pentru hărţuire. Îmi pupam câinele aşa cum mă pupă ea pe mine în fund. Eu consider că e perversă datorită atitudinii duplicitare. A spus despre mine că fac cârpe obosite de cinci lei. Prin asta nu face decât să îmi jignească femeile care muncesc pentru mine şi se trezesc la 7 ca să facă hainele. Şi pe cei 500.000 de prieteni pe care îi am pe Facebook. Eu cos naturi, ştiu să fac mâncare, îmi ajut părinţii şi am prieteni care mă iubesc. Nu sunt agramată şi nu sunt proastă. Îmi câştig existenţa din această afacere, din această croitorie şi din proiectele pe care le am în televiziune. Eu am evoluat şi am învăţat din greşelile mele. Am avut proiecte în televiziune la care unii nici nu îndrăznesc să viseze", a susţinut Bianca la "Un show păcătos".

La rândul ei, jurnalista a încercat să se disculpe. "Poate îşi aduce aminte cum a plecat cu o pereche de blugi în geantă, într-un magazin. A plecat cu ei fără să plătească. A fost filmată. Eu am fost în coafor pentru că m-au chemat paparazzii şi mi-au spus că nu vrea să vorbească. Eu m-am dus la ea şi într-adevăr nu a vrut să vorbească cu mine. Era acolo, pupa câinele şi pe gură şi în fund. Nu pot să mă cobor la nivelul ei. Ea coase nasturi şi este umeraş. Este foarte clar că ea a uitat de unde a plecat. Dacă nu îşi cere scuze pentru că m-a jignit, o să o dau în judecată", a declarat jurnalista la emisiunea "Un show păcătos".

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1