Bianca Rus, scoasă la produs! Uite cum îl înjură pe "client"

Bianca Rus2.jpg

Bianca Rus Andrei Duban prostitutie
Bianca Rus a fost victima unei farse
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Cântăreața a trăit momente de panică, când și-a dat seama că bărbatul cu care era în limuzină voia să-și satisfacă fanteziile sexuale cu frișcă pe sânii ei.

Bianca Rus a trăit surpriza vieții ei când a descoperit că bărbatul, care o antamase pentru un concert era de fapt proxenet.

Acesta a urcat în mașină cu două fete, care s-au lins pe sâni și a început să o întrebe pe cântăreață despre tariful ei. Când bărbatul i-a spus că-i dă 500 de euro, Bianca s-a arătat foarte ofuscată și, crezând că este vorba de suma cu care va fi plătită pentru un concert, aceasta a explicat că doar pantofii ei costă 3.000 de euro. La scurt timp, în mașină a urcat un american negru, care a vrut s-o dezbrace pe Bianca și s-o dea cu frișcă pe sâni, lucru care a înfuriat-o la culme.

“Părinții mei au investit o căruță de bani în ținutele mele și tu vrei să mă dezbrac? Nu mă atinge! Să termini pe bunica. Uite, termină pe geam. Nu mă atinge, ești nebun? Crezi că ne jucăm de-a măscăricii? Domnu’ șofer, spuneți-i că e dus cu pluta, americanul dracului!”, a replicat bruneta.

Exact când dădea dovadă că și-a pierdut răbdarea, Bianca a aflat că totul nu a fost decât o farsă pusă la punct cu ajutorul lui Andrei Duban.

Bianca Rus.jpg

Bianca Rus Andrei Duban prostitutie
Bianca Rus a fost păcălită de Andrei Duban, care s-a deghizat într-un american negru
Foto: Captură Kanal D
Loading...

Citește și