Bianca Rus, prinsă cu minciuna! Cu ce s-a lăudat cântăreaţa

rus.jpg

bianca rus telefon laude iubit certificat garantie
Bianca Rus şi-a pus fanii în cap
Foto: arhiva personală

Cântăreaţa pozează într-o femeie răsfăţată şi nu pierde nico ocazie să demonstreze acest lucru. Bianca Rus s-a făcut de râs în faţa fanilor după ce le-a mărturisit că a primit un telefon scump de la o persoană dragă sufletului ei. La scurt, timp, solista a postat un certificat de garanţie unde la datele cumpărătorului apare chiar numele ei.

Bianca Rus a fost taxată dur de fanii ei. După ce s-a lăudat că a primit ultimul tip de telefon, artista a fost ţinta unui val de comentarii. Admiratorii acesteia au pus la îndoială veridicitatea celor afirmate de cântăreaţă şi i-au reproşat fără menajamente acest lucru.

telefon.jpg

bianca rus telefon laude iubit certificat garantie
Bianca Rus s-a lăudat pe Facebook cu acest telefon
Foto: arhiva personală

"Acest telefon scump mi-a fost oferit fără obligații pentru dragostea ce mi-o poartă! Așa este băiatul care mă iubește, poate am sa-l prezint părinților mei într- o vizită la Satu Mare !?", a scris Bianca la descrierea unei fotografii cu un posobil model de Iphone 6, imagini care au devenit virale de acum două luni pe Internet. Prinsă cu mâţa-n sac, artista a primit câteva comentarii usturătoare.

"Pentru necunoscători, momentan telefonul din poza respectivă nu există pe piaţă, iar când o sa fie disponibil, fiţi siguri că o să-l deţină vreun şeic din Dubai. 24k aur, cu diamante, pe bune? Ne mai folosim şi noi niţel creierul? Ps: duduie, pe viitor, încearcă şi alt program de editare foto, în afară de paint, poţi obţine rezultate mai bune", i-a reproşat un tânăr.

garantie.jpg

bianca rus telefon laude iubit certificat garantie
Bianca le-a arătat fanilor un certificat de garanţie, însă a acoperit subtil data
Foto: Facebook

Bianca Rus nu a vrut să lase lucrurile aşa şi le-a întins nervii fanilor cu o altă fotografie. A postat certificatul de garanţiei al unui aparat, însă tot nu a reuşit să convingă. În respectivele acte scrie negru pe alb că artista este cea care a achiziţionat telefonul, nu l-a primit cadou aşa cum susţine ea. 

Loading...

Citește și