Bianca Drăguşanu, secătuită de puteri după «Asia Express»

bianca.jpg

bianca dragusanu asia express
Bianca Drăguşanu a făcut cu greu faţă condiţiilor din Sri Lanka
Foto: Antena 1

Fără îndoială, «Asia Express» este o cursă dură, ce testează limitele vedetelor din toate punctele de vedere! Fără a avea certitudinea unei mese calde sau unui acoperiș deasupra capului, Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, nu au făcut prea bine faţă presiunii. După două săptămâni, fetele s-au întors acasă şi au povestit calvarul prin care au trecut.

Bianca Drăgușanu a intrat în concurs cu sora ei, Oana. Se aştepta să fie greu, dar nu îşi imagina că va găsi condiţii atât de vitrege. ”Nu am cuvinte să descriu cât de greu este și la ce efort fizic și psihic suntem supuși zi de zi...pe o căldură insuportabilă și niște condiții greu de descris”, a mărturisit Bianca.

Deși petrec tot timpul împreună, cele două surori nu au avut timp să se bucure de o experiență relaxantă, deoarece în cel mai dur reality show fiecare minut este prețios.

bianca_si_oana.jpg

bianca dragusanu si sora ei oana au intrat impreuna in concurs
Bianca Drăguşanu şi sora ei Oana au intrat împreună la «Asia Express»
Foto: arhivă personală

Dacă Oanei încă îi este greu să se acomodeze cu faptul că suma de 1 Euro pe zi nu le poate asigura mâncarea, Bianca se confruntă cu problema transportului:  ”Ni se pare foarte greu, uneori ne este imposibil să ne atingem scopul. Mâncăm doar banane sau mere. Ne acomodăm foarte greu și cu autostopul, pentru că nu îmi place să cerșesc”, afirmă acestea.

Bianca Drăguşanu cu nervii la pământ în emisiune

Tensiunea maximă și oboseala şi-au pus repede amprenta asupra celor două concurente. Deşi Bianca declara că această competiție a făcut-o mai puternică din punct de vedere fizic, ea a fost de-a dreptul descurajată şi a avut nevoie de susţinerea surorii ei. ”Încerc să o încurajez și pe ea că nu are rost să renunțe, nu îi stă în caracter să renunțe. Trebuie să își demonstreze că ea poate și știe acest lucru. Doar că, este adevărat, uneori te simți demoralizat”, a mai adăugat Oana.

Ce echipe au rămas la Asia Express

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, un reality show dur de aventură, ce se va difuza abia în primăvară, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 7 perechi de vedete au rămas în competie ca să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebuie să își găsească singure mâncare, cazare și transport. Pe lângă Bianca Drăguşanu şi sora ei Oana, au mai ieşit din concurs Iuliana Luciu şi Margherita. 

 

Citeşte şi:

VIDEO «A spart» banca? Bianca Drăguşanu, terapie prin cumpărături de lux după «Asia Express»

VIDEO Bianca Drăguşanu, afaceri la prânz cu magnatul croat, la cină, cu bogătaşul chinez

 

loading...
Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu face cumparaturi de lux

    De la un euro pe zi în Asia, Bianca Drăguşanu a ridicat ştacheta la 3.000 de euro după ce a ieşit din emisiune. De cinci zile, fosta concurentă a reality-show-ului, ce se va difuza abia primăvara viitoare la Antena 1, nu se mai opreşte din cumpărături, semn că i-a fost deloc uşor să îndure condiţiile vitrige din Sri Lanka. Obişnuită cu luxul de acasă, blonda a făcut faţă cu greu regulilor. S-a înfometat şi a mers prin ploi şi arşiţă, fiind nevoită să facă autostopul. Scăpată din "infern", Bianca a rupt magazinele în două şi a început din aeroport, imediat ce zbura spre casă.

  • bianca dragusanu si sora ei oana la asia express in aeroport

    Parcă mai ieri o vedeam pe Bianca Drăguşanu veselă alături de sora ei Oana la aeroport cu valizele pregătite pentru Asia Express, dar de câteva zile zile blonda a lăsat în urmă paradisul exotic din Sri Lanka, unde se filmează prima parte a emisiunii de la Antena 1, şi a revenit în ţară. Dacă în Asia a făcut paradă pantalonilor scurţi şi a bluzelor decoltate, în România, Bianca şi-a expus perechea de cizme de lux, în valoare de 1500 de euro, şi haina de blană şi a dat fuga la atelierul de croitorie pe care îl deţine, unde pregăteşte o nouă colecţie de rochii de mireasă.