Victor Slav: «Bianca nu mi-a cerut voie să plece în India»

vic12-13-v-2-col-bianca-victor.jpg

Şi Victor va avea grijă de Sofia, cât timp Bianca va lipsi de acasă

Gazdă a showului “Vulturii de noapte”, de la Kanal D, Victor Slav (38 de ani) ne-a vorbit despre familie și muncă.

“Am auzit şi eu că Bianca pleacă în India. De ce să mă anunţe pe mine? Nu trebuie să-i dau eu acordul să plece chiar dacă e mama copilului meu. E la concurenţă! Sofia o să stea la mama ei, e deja de două săptâmâni acolo. Merg şi eu la ea, am cadouri jucării şi o gecuţă, luată din Istanbul, de unde m-am întors de curând. Voi sta doar două zile, trebuie să revin”, ne-a spus Victor.

Şi tot el ne-a mai spus că Giani, colegul lui de la “Vulturii de noapte“, s-a întors, la ”Exatlon”, ca antrenor: “Sunt sigur, şi nu numai eu, că va schimba în bine lucrurile acolo. Îl vom susţine. Din păcate nu pot merge și eu pentru că am probleme cu piciorul şi cu pectoralul stâng, o ruptură de muşchi. Sunt nefuncţional pentru astfel de concursuri”, ne-a mai spus Victor. 

loading...
Loading...

Citește și

  • S-a aflat recent că Bianca Drăgușanu va face echipă cu sora ei, Oana, în cadrul emisiunii Asia Express! După ce vestea a fost făcută publică, vedeta a dorit să împărtășească cu urmăritorii ei virtuali sentimentele care o încearcă înainte de plecarea către exoticul continent.

  • bianca dragusanu aeroport

    Escapada romantică de la Paris s-a încheiat marţi pentru Bianca Drăguşanu (36 de ani) după trei zile de răsfăţ în adevăratul sens al cuvântului. Blondina a revenit în România, ieri în jurul prânzului şi a aterizat pe Aeroportul Otopeni încărcată de bagaje. Fosta prezentatoare Kanal d a făcut "prăpăd" în magazinele de lux din capitala Franţei şi a golit cardurile de credit. O victimă declarată a modei, blondina le-a povestit prietenelor că s-a întors cu două valize în care a îndesat mai multe perechi de pantofi, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini savuroase cu ea făcând paradă cu pungile brandurilor de lux.