Bianca Drăgușanu și Victor Slav se iubesc mai mult ca niciodată. Cum au fost surprinși

14_2-col-bianca-victor.jpg

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună la același post de televiziune
foto: arhiva Click!

Succesul profesional face bine la viața de cuplu. Cel puțin așa pare să fie în cazul Biancăi Drăgușanu și al lui Victor Slav. Deși sunt ocupați până peste cap cu emisiunile lor de la Kanal D și cu creșterea fiicei lor de un an și jumătate, cei doi își fac timp și pentru escapadele romantice.

Cu cât mai ocupați, cu atât mai fericiți. Bianca Drăgușanu și Victor Slav fac eforturi mari să țină în echilibru viața personală și viața profesională, dar se pare că tocmai acest efort le face foarte bine.

Cei doi au ajuns prin jocul întâmplării la cârma unor emisiuni cu greutate de la Kanal D, înlocuindu-i pe Gabi Cristea și pe Mădălin Ionescu și, chiar dacă puțini se așteptau, s-au descurcat foarte bine. de la filmări fug repede acasă, unde-i așteaptă Sofia Natalia, fiica lor de un an și jumătate.

Pare să fie vorba despre un program încărcat, însă cei doi își fac timp și pentru escapadele romantice, chiar dacă asta înseamnă, uneori, doar să ia prânzul împreună la un restaurant.

Duminică, 4 februarie, fotoreporterii Click! i-au surprins pe Bianca și pe Victor la unul din restaurantele din parcul Herăstrău din Capitală. Asortați perfect, în geci de piele și pantaloni negri, cei doi se țineau de mână ca doi adolescenți îndrăgostiți, la începutul relației. N-ai fi spus că au trecut prin atâtea de-a lungul timpului.

bianca1.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, de mână la restaurant
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

Căsătoriți cu mare pompă în septembrie 2013, Bianca și Victor au divorțat cu scandal câteva luni mai târziu, în urma acuzațiilor de infidelitate la adresa prezentatoarei de acum a emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Cei doi s-au împăcat în 2015, au devenit părinți, iar acum par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu ochelari de soare cumparaturi vacanta dubai

    Dubai, viaţă ca-n Rai! În prima vacanţă fără copil, Bianca Drăguşanu s-a "pierdut" la cumpărături. Prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d se întoarce la finele săptămânii în ţară, încărcată ca Moş Crăciun. Blonda a "spart" doar pe ochelari 1.500 de euro şi alte mii de euro pe 20 de perechi de pantofi pentru ea şi micuţa Sofia. Victor Slav a fost ceva mai reţinut la acest capitol.

  • bianca dragusanu

    Bianca Drăgușanu nu se lasă! Invitată la o emisiune de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a vorbit despre postul său de prezentatoare la "Te vreau lângă mine" și a recunoscut că îi plac foarte mult performanțele obținute.