Bianca Drăgușanu și Victor Slav, părinți fără voia lor: "Ne ascundeam să nu știe lumea"

biancaa.jpg

Bianca Drăgușanu, Victor Slav,Bianca Drăgușanu fiică, Victor Slav fiică
Bianca Drăgușanu a simțit dinainte că va deveni mamă
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu a declarat că înainte să rămână gravidă nu era sigură dacă își dorea să devină mamă. Aceasta își cumpăra suzete chiar dacă nu aflase că va fi mamă în scurt timp.

Bianca Drăgușanu a avut o presimțire că va deveni mamă. Vedeta se ascundea de toți oamenii atunci când cumpăra lucruri pentru copil și Victor nu înțelegea de ce cumpăra suzete sau încălțări pentru copii dacă ea nu era însărcinată. De fiecare dată, Bianca îi răspundea că sunt pentru copilul lor.

drg.jpg

Bianca Drăgușanu, Victor Slav,Bianca Drăgușanu fiică, Victor Slav fiică
Bianca Drăgușanu își face exercițiile fizice alături de fiica ei
Foto Instagram

"Înainte să mă gândesc să fac un copil, mi-am cumparat o suzeta. Victor m-a întrebat de ce, i-am raspuns ca e pentru copilul nostru. A doua oară eram cu Victor mai in clinciuri, si eram intr-o vacanta cu el, ne ascundeam să nu știe lumea. Nu știam dacă vreau sa am un copil pe vremea aia. Am luat încăltari pentru bebeluș. M-a întrebat ce fac cu ei: ‘Sunt pentru viitoarea noastra fiica!’ i-am zis. Important este sa iti doresti, să atragi în viața ta ceea ce îți doresti. Important este si Dumnezeu”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Cei doi au o fiică cu care se pozează zilnic și care îi face să se simtă împliniți. Bianca a mărturisit recent că ea își dorește să fie fericită și nu mai vrea să rămână încă o dată gravidă. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1