Bianca Drăguşanu şi-a extins afacerea! Uite pentru cine face haine

bianca312-13-vedete-2.jpg

bianca dragusanu croitorie rochie fetite
Aşa arată biroul de unde diva se ocupă de comenzi
Foto: Arhivă personală

De când şi-a deschis atelierul, Bianca Drăguşanu stă numai printre materiale şi foarfece. Roşcata a pus pe roate o afacere de care este foarte mândră, iar de curând şi-a anunţat clienţii că a început să croiască rochii şi pentru fetiţe.

Bianca Drăguşanu şi-a mărit portofoliul de clienţi. Mămicile care până acum îţi făceau ţinute la atelierul roşcatei, pot comada haine şi pentru fetiţe lor. Vedeta a croit prima rochiţă elegantă pentru un bebeluş. "Bianca este foarte mândră se munca ea. Este vorba despre prima rochiţă de botez pe care o face pentru o fetiţă în vârstă de trei luni. Părinţii o vor îmbrăca în această creaţie la un eveniment special, la ceremonia de creştinare", ne-a povestit o sursă din anturajul roşcatei.  

bianca_rochita.jpg

bianca dragusanu croitorie rochie fetite
Bianca a făcut prima rochie pentru o fetiţă de trei luni
foto: arhiva personală

"Această rochiţă este făcută chiar azi cu multă dragoste pentru o mica prinţesă. Este prima mea rochiţă pentru un îngeraş, aştept cu drag păreri, iar pentru comenzi şi detalii puteţi lăsa un mesaj privat! Sunt atât de fericită pentru că iubesc ceea ce fac", a scris Bianca pe reţeaua de socializare. 

Bianca Drăguşanu cochetează cu moda de mai multă vreme. A prins microbul de la fostul iubit Cătălin Botezatu, de la care a “furat” puţină meserie, după cum ea însăşi a recunoscut. Luna trecută, ea şi-a lansat o nouă colecţie într-un club de fiţe din Capitală şi, deşi a fost criticată de unii stilişti, nu s-a descurajat. Ba, mai mult, e pusă pe fapte mari şi intenţionează să-şi lărgească afacerea. Ea a dat anunţ pe Facebook că este în căutare de mai multe croitorese pentru atelierul ei. Şi se pare că şi are motive întemeiate din moment ce acum croieşte la comandă şi ţinute pentru prinţese. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1