Bianca Drăgușanu și dezamăgirile în dragoste! «Pentru Cristea am renunțat la tot și nu a meritat»

adrian-cristea-bianca-dragusanu.jpg

adrian cristea si bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu era gata să renunțe la carieră de dragul lui Adrian Cristea
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bianca Drăgușanu s-a hotărât în sfârșit să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește bărbații nepotriviți din viața ei. Blonda are la activ două mariaje eșuate, cu Victor Slav și Alex Bodi, și multe alte relații încheiate cu scandal, în unele cazuri chiar cu violență!

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Bianca Drăgușanu (39 de ani) a spus adevărul despre doi dintre bărbații care au dezamăgit-o crunt în tumultuoasa ei viață sentimentală.

Bianca Drăgușanu: ”M-am măritat ca o proastă”

Primul pe listă e fostul soț, Alex Bodi, pe care Bianca l-a acuzat de agresiune după despărțire. Pozele cu Bianca Drăgușanu cu fața tumefiată în urma loviturilor primite de la Alex Bodi au șocat, recent, presa mondenă. „Regret că m-am căsătorit cu acest om. Nici nu merită să-i pronunț numele. Am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, a fost tristă! Un fost coleg de la Antenă mi-a spus niște vorbe care m-au durut enorm, și anume că m-am măritat ca o proastă! A fost adevărat!”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Kanal D. 

alex-bodi-bianca-dragusanu.jpg

alex bodi si bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu regretă mariajul cu Alex Bodi
foto: arhiva personală

 

Bianca Drăgușanu: „Pentru Adrian Cristea am renunțat la tot!” 

Adrian Cristea, fotbalistul care a reușit să o despartă pe Bianca Drăgușanu de soțul ei, Victor Slav, a fost trecut și el la capitolul dezamăgiri în dragoste. „Pentru Cristea m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani de viață, pentru un bărbat care nu a meritat. Eram dispusă să renunț la tot. Mi-am lăsat carieră, afaceri, tot și m-am urcat în avion. Am plecat după el și nu a meritat!”, a mai spus Bianca.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul