Bianca Drăgușanu, prima apariție în public după naștere. Ce rochie a purtat la petrecerea OK!

dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu, pentru prima dată la un eveniment monden după naștere
Foto: Facebook

Joi, 27 octombrie, a avut loc evenimentul „Designers On The Red Carpet”, organizat de revista „OK!”, la care au participat mai multe vedete autohtone. La petrecerea OK!, o apariție de senzație a fost Bianca Drăgușanu (34 de ani), fiind pentru prima dată prezentă la un astfel de eveniment după ce a născut.

Bianca Drăgușanu a venit la petrecerea Ok! însoțită de Victor Slav și e de remarcat că amândoi au arătat bestial. La doar o lună după ce a născut-o pe Sofia, Bianca are o siluetă de invidiat și a arătat senzațional în rochia lungă, neagră și cu trenă. Ușor decoltată și strâmtă, ținuta ei i-a pus în evidență formele armonioase. Pare că și-a revenit complet în formă și nici n-ai zice că a născut în urmă cu doar o lună.

bianca_si_slav.jpg

bianca dragusanu victor slav
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost printre vedetele prezente la petrecerea OK!
Foto: Gheorghe Chelu

Victor Slav a vrut să fie în ton cu nuanța rochiei soției sale, astfel că a purtat un costum clasic, negru, cu cămașă și cravată tot negre.

Bianca Drăgușanu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei și nu ezită să le arate tuturor cât este de fericită. Miercuri, 26 octombrie, Bianca a sărbătorit-o pe micuța Sofia Natalya, care a împlinit o lună.

bianca_38.jpg

bianca dragusanu sofia
Micuța Sofia Natalya a împlinit o lună
Foto: Facebook

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și