Bianca Drăgușanu nu își lasă fetița în grija lui Victor când participă la Asia Express! Cu cine rămâne Sofia

bianca-dragusanu-fetita.jpg

Bianca Drăgușanu va participa la ediția a doua a emisiunii „Asia Express”
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu urmează să fie una dintre protagoniștii sezonului doi al emisiunii Asia Express, iar pe timpul plecării sale din țară și-a făcut câteva planuri referitoare la persoana care va urma să o îngrijească pe fetița ei și a lui Victor Slav, Sofia. Deși toată lumea s-ar fi gândit că micuța va rămâne în grija tatălui, se pare că Bianca a luat o altfel de decizie.

Bianca Drăgușanu va participa la următoarea ediție a emisiunii „Asia Express”, difuzată de Antena 1, care datorită locației unde se va desfășura competiția, se va numi de data aceasta „India Express”. După ce a moderat pentru o perioadă scurtă emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, se pare că Biancăi i s-a făcut dor de televiziune și a decis să revină pe micile ecrane în calitate de concurent, de data aceasta. 

Bianca Drăgușanu a hotărât în grija cui să-și lase fetița

Cum participarea fostei prezentatoare tv în cadrul proiectului de televiziune implică plecarea acesteia pentru o perioadă mai îndelungată din țară, aceasta și-a făcut deja planuri referitoare la persoana care o va primi în grijă pe fetița ei, și se pare că nu este vorba de tăticul Victor, care a fost lăsat pe dinafara.

Potrivit revistei Viva, Bianca Drăgușanu a luat hotărârea ca Sofia să rămână în grija mamei sale, din momentul plecării și până în cel al întoarcerii.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o relație amicală, de dragul fetiței lor

Deși au hotărât să aibă o relație amicală de dragul fetiței lor, Bianca a hotărât să o lase pe Sofia în grija mamei sale, neștiindu-se exact motivele, momentan.

„Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție. Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, explica o sursă din apropierea Biancăi, în urmă cu ceva vreme.

bianca_dragusanu_victor_slav_sofia.jpg

Deși au o relație amicală de dragul fetiței lor, Bianca a hotărât să o lase pe Sofia în grija mamei ei, în momentul plecării din țară
Foto Instagram

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • bianca dragusanu goala dus

    A fost mare tam-tam când Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au ajuns colege la PRO TV, la emisiunea “Uite cine dansează”, prima, prezentatoare, a doua, jurată. Iată că şi la Antena 1 am putea asista la o mare bombă, căci pentru emisiunea “Asia Express” se duc tratative, în paralel, şi cu Anda Adam, şi cu Bianca Drăguşanu, femeile lui Victor Slav.

  • Bianca Dragusanu

    E liberă pe piaţă şi abia face faţă! În timp ce toată presa vuieşte că Bianca Drăguşanu ar fi curtată de un tânăr musculos pe nume Alex Bodi, Click! îţi spune cum stau lucrurile, de fapt, şi cine sunt adevăraţii pretendenţi ai blondinei. De data aceasta, blondina a vrăjit doi bărbaţi putred de bogaţi: un milionar croat şi un afacerist chinez.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1