EXCLUSIV De ce o lasă Kanal d pe Bianca Drăguşanu la cârma emisiunii. Nu are legătură doar cu banii!

27329386_1751352031551078_1868488022_o.jpg

bianca dragusanu gabriela cristea te vreau langa mine
Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea se atacă de la distanţă, emisiunea fiind mărul discordiei
foto: colaj Click!

Se adânceşte misterul în jurul emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d şi creşte presiunea între rivalele Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu. În timp ce brunetei îi expiră concediul într-o săptămână şi ar vrea să revină pe post, blonda are un contract ferm, semnat pe durata a 12 luni, început în septembrie 2017. În aceste condiţii, pe holurile trustului patronat de turci se tot discută care va fi soarta emisiunii, pe mâinile cui va rămâne, şi de ce balanţa ar înclina către actuala prezentatoare a showului matrimonial.

A început un nou sezon "Te vreau lângă mine" după vacanţa de Sărbători şi în noul platou fanii nu au revăzut-o pe Gabriela Cristea, care şi-a anunţat revenirea, ci tot pe Bianca Drăguşanu, înlocuitoarea ei. Bruneta şi-a anunţat şefii că ar putea începe să vină la muncă, doar că ei nu sunt se pare la fel de dornici să o primească înapoi. Blonda se descurcă bine în rolul de gazdă şi pe un salariu mai mic decât rivala ei. De altfel, onorariul Biancăi este un subiect fierbinte în interiorul trustului, bârfele mergând până într-acolo încât ea ar veni aproape pe gratis, doar să-şi facă reclamă rochiilor pe care le face în atelierul ei.

machiaj_kanal_d.jpg

bianca dragusanu cabina machiaj
Bianca Drăguşanu trece pe la cabina de machiaj înainte de a intra în direct
Foto: arhivă personală

"În cabina de machiaj au loc zilnic astfel de speculaţii, legate de salariul încasat de Bianca. Ea le-a spus celor din redacţie că banii nu sunt importanţi pentru ea şi că ar veni şi gratis, pentru că îi place la nebunie ceea ce face. În plus, la emisiune, Bianca îşi promovează de fiecare dată creaţiile, ceea ce este un mare ajutor pentru ea, crescându-şi astfel vânzările fără să-şi facă publicitate suplimentară. Se ştie că minutul de publicitate în televiziune nu costă puţin. Bianca are libertate să facă reclamă şi accesoriilor pe care le poartă, mărind notorietatea unor firme pentru care ea este imagine şi are contracte în urma căştigă bani frumoşi", au declarat pentru Click! surse din interiorul postului. 

De curând, între Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea a izbucnit un război rece pentru scaunul de titulară. Deși Gabriela Cristea a mărturisit că vrea să revină la show, șefii postului de televiziune au tot amânat acest lucru, astfel că Bianca Drăgușanu a rămas pe scaunul pe moderatoare. Concediul vedetei se termină la sfârșitul lunii ianuarie, însă aceasta își poate lua și concediu de creștere a copilului. 

 

 

Bianca, urmărită de peste un milion de fani

Nu doar raţionamentele legate de buget îi fac pe turci să o păstreze pe Bianca în detrimentul Gabrielei Cristea, ci şi audienţele pe care blonda şi echipa de producţie le fac. Potrivit datelor oficiale, luni (22 ianuarie), emisiunea “Te vreau langa mine” a poziţionat Kanal D pe locul doi în top televiziunilor din România, pe toate segmentele de public monitorizate. Datele furnizate de Kantar Media, arată că realiy show-ul a fost urmarit în medie, în fiecare minut al difuzării, de 888.000 de fani. În intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 5,0% rating şi 17,9% cotă de piaţă, pe targetul Naţional, 3,2% rating şi 12,9% cotă de piaţă, pe targetul All Urban, şi 2,1% rating şi 12,8% cotă de piaţă, pe targetul Comercial. În minutul de maximă audienţă, atins la 14:21, Kanal D era urmărit cu sufletul la gură de peste un milion (1.178.000) de români.

 Concediul de maternitate al vedetei se termină la sfârșitul lunii ianuarie, însă aceasta își poate lua și concediu de creștere a copilului. Gabriela Cristea nu s-a decis încă ce vrea să facă în această privință.

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea botez

    Emisiunea “Te vreau lângă mine” încinge spiritele între Gabriela Cristea, aflată în concediu de maternitate, şi Bianca Drăguşanu, înlocuitoarea ei. De la începutul anului, proaspăta mămică îşi tot anunţă revenirea, dar noul sezon al show-ului matrimonial a început cu celebra blondă în calitate de gazdă, ba chiar şefii au modificat platoul ţinând cont de cerinţele ei. În aceste condiţii, nu este de mirare de ce Gabi Cristea se simte ameninţată şi îşi revendică postul în biroul şefilor.

  • Bianca Dragusanu, Paula Craciunescu, Gabriela Cristea, Te vreau langa mine, Kanal D, scandal, razboi

    Războiul mocnit dintre Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea, pe postul de prezentatoare la emisiunea “Te vreau lângă mine”, iese din birourile de la Kanal D şi se mută şi în familiile protagonistelor. Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei, îşi susţine fiica până în pânzele albe şi spune că Bianca nu are ce căuta la cârma show-ului, pentru că “stă la emisiune ca pe podium”.

  • gabriela cristea te vreau langa mine

    Tensiuni pe holurile Kanal d, de când Gabriela Cristea tot anunţă că îşi pregăteşte revenirea în platoul “Te vreau lângă mine!, unde se pare că nu ar mai fi la fel de dorită. Prezentatoarea, aflată în concediu de maternitate de câteva luni, vrea să revină pe scaunul de titulară, dar locul ei este ocupat în prezent de Bianca Drăguşanu. Gazda show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că practic nu ar exista niciun motiv să se revină la vechea formulă. Situaţia actuală a făcut-o pe proaspăta mămică să nu mai aibă linişte şi să poarte negocieri intense nu doar cu şefii turci, ci şi cu trusturile concurente.

  • Gabriela Cristea a anunțat oficial pe Facebook că se întoarce la tv și este nerăbdătoare să revină pe platoul de televiziune. Emisiunea "Te vreau lângă mine" este moderată în prezent, în locul Gabrielei, de Bianca Drăgușanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1