Bianca Drăguşanu, colegă de show cu Anda Adam? O curtează Antena 1

bianca-dragusanu-goala-dus.jpg

bianca dragusanu goala dus
Bianca Drăgușanu și-a etalat formele sexy la mare
Foto: Click!

A fost mare tam-tam când Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au ajuns colege la PRO TV, la emisiunea “Uite cine dansează”, prima, prezentatoare, a doua, jurată. Iată că şi la Antena 1 am putea asista la o mare bombă, căci pentru emisiunea “Asia Express” se duc tratative, în paralel, şi cu Anda Adam, şi cu Bianca Drăguşanu, femeile lui Victor Slav.

Se poate spune că Bianca Drăguşanu (34 de ani) este mereu pe val şi cade mereu în picioare, de parcă are nouă vieţi, precum pisica. Este mereu înconjurată de pretendenţi, iar televiziunile sunt cu ochii pe ea, pentru noi oferte. După ce în vară turcii de la Kanal D au renunţat la contractul cu ea pentru emisiunea “Te vreau lângă mine”, vedeta a continuat să fie pe primele pagini ale ziarelor cu despărţirea de Victor Slav şi cu relaţia cu englezul Tristan Tate.

anda_adam_la_exatlon_1.jpg

Anda Adam, accidentare, Exatlon, ruptura de menisc, Dansez pentru tine, cariera, operatie
Anda Adam a dat tot ce a putut în timpul competiţiei din Republica Dominicană, dar a revenit în cârje
foto: Kanal D

Dar iată că acum vedeta ar putea reveni pe micile ecrane, asta în cazul în care va semna contractul pentru reality-show-ul “Asia Express”, care s-ar putea numi “India Express”, pentru că aventura se mută din Thailanda, Laos, Cambodgia şi Vietnam, în India (sudul Asiei). Bianca a fost sunată, i s-a făcut propunerea şi aceasta ar urma să meargă la negocieri. Sursele Click! spun că blondina ar negocia la sânge pentru acest proiect, pentru care ar vrea pe puţin 5000 de euro săptămânal. “Dacă Vica şi Daniela Crudu au putut, de ce n-ar putea şi ea? Bianca este o luptătoare şi vrea să-şi depăşească limitele. Momentan se gândeşte la acest proiect”, ne-au mărturisit surse din apropierea ei. S-ar părea că Bianca nu este singura ofertată, căci eterna ei rivală, Anda Adam, se află şi ea în negocieri, şi nu singură, ci cu soţul Andrei Niculescu. Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit în 2012, după șase ani de relație, iar recent s-a destrămat și cuplul Bianca-Victor. 

bianca-dragusanu-victor-slav-2013.jpg

Bianca Dragusanu Victor Slav in 2013
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, în 2013, pe vremea când erau un cuplu fericit
foto: Dorin Constanda

Printre vedetele pe care Antena 1 a pus ochii pentru acest proiect se mai numără Ruby, Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, dar şi manechinul de succes Cristina Ich. Fetele ar fi toate în negocieri şi ar trebui să se decidă cât mai repede, căci în octombrie ar trebui să se semneze contractele şi să înceapă filmările.

Loading...

Citește și

  • Anda Adam, accidentare, Exatlon, ruptura de menisc, Dansez pentru tine, cariera, operatie

    Anda Adam s-a întors în cârje după primul sezon Exatlon (Kanal d), dar adrenalina competiţiei i-a rămas în memorie. Solista a fost chemată din nou la negocieri pentru un reality-show, de data aceasta la un post concurent. Este vorba despre concursul "Asia Express", emisiune ce va fi difuzată la Antena 1 din primăvară, dar pentru care filmările ar urma să se desfăşoare în această toamnă. Având în vedere că artista îşi va suspenda câteva săptămâni bune concertele, pentru care încasează sume frumuşele, Anda Adam îşi negociază la sânge onorariul.

  • Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a ajuns la final. Sursele noastre spun că printre motivele rupturii se numără şi certurile dese, gelozia, dar mai ales problemele din trecut, de care Victor nu a reuşit să scape. Reproşurile aveau legătură cu apartamentul pe care acesta i l-a lăsat fostei iubite, Anda Adam, şi pentru care Victor făcuse un credit de 100.000 de franci elveţieni. Acum, musculosul de la Kanal D a rămas şi fără femei, şi fără case.