Bianca Drăguşanu, nedespărţită de căţeluşa Bella! A mâncat cu ea în braţe, la restaurant

bianca_ancora.jpg

bianca dragusanu caine restaurant
Bianca Drăguşanu a mers la restaurant cu căţeluşa după ea
foto: Mihai Ionescu

Să tot fie vreo nouă ani de când Bianca Drăguşanu defilează prin oraş cu căţelul în poşetă, iar plăcerea de a purta animalul de companie în geantă a devenit în scurt timp o modă împrumutată şi de alte vedete autohtone. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe prezentatoarea Kanal d în timp ce intra într-un restaurant cu specific pescăresc, la care a luat masa cu tot cu Bella în braţe.

Deşi, în majoritatea  restaurantelor nu le este permis clienţilor accesul cu animale de companie, pentru Bianca ospătarii au închis ochii, ba chiar i-au servit şi căţeluşului o porţie copioasă de mâncare. Bianca a intrat senină în local, cu Bella în braţe, a inspectat atentă restaurantul pentru a se aşeza la o masă şi a comandat de mâncare. În tot acest timp, ospătarii s-au făcut că nu observă animalul din braţele blondei, aşa cum de regulă au început să procedeze şi în cazul altor vedete autohtone. Bianca nu este singura care ia masa cu animalul ei de companie în restaurant.

bianca dragusanu căţeluşă bellaZoom
Bianca Drăguşanu obişnuieşte să o ia cu ea peste tot pe Bella
foto: Mihai Ionescu

"Căţelul Biancăi este tratat ca un VIP peste tot. De obicei stă în geantă şi nu deranjează pe nimeni. La unul dintre localurile frecventate de Bianca, Bella are meniu special. Stăpâna îi comandă mereu piept de pui fără sare cu garnitură de orez şi mănâncă dintr-o farfurie micuţă, specială pentru ea. Nicăieri nu te primeşte în mod normal cu animale de companie, dar Biancăi nu-i zice nimeni nimic. De multe ori, căţeluşa ei chiar doarme în geantă şi nu face zgomot ca să perturbe atmosfera. De foarte mulţi Bianca o ia peste tot cu ea chiar şi în locurile unde în mod normal nu au voie câinii", povestea o apropiată a vedetei pentru Click! De când este gazda emisiunii "te vreau lângă mine", Bella apare şi pe sticlă. Ea şi-a însoţit stăpâna în repetate rânduri în platoul emisiunii, unde nu pare că ar deranja-o ceva.

adelina pestritu catelusa nobbyZoom
Adelina Pestriţu merge şi ea cu Nobby la restaurant
Foto: arhivă personală

Adelina Pestriţu o plimbă pe Nobby peste tot, incusiv la localuri cu pretenţii. Şi cele două dive nu sunt singurele de la noi care nu se depsart nici în rupul capului de patrupedele lor atunci când ies din casă. Margherita de la Clejani şi-a scos şi ea la plimbare cei doi căţei şi nu de puţine ori a ajuns cu ei prin oraş, la întâlniri cu prietenii, la cumpărături sau la coafor. În urmă cu patru ani, familia Margheritei a fost protagonista unui scandal tocmai din cauza patrupedelor. Clejanii au fost daţi afară dintr-un hotel, pentru că au adus animalele de companie cu ei şi le-au cazat în cameră. 

Margherita de la Clejani cateiZoom
Margherita de la Clejani este înnebunită după căţeii familiei
Foto: arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și

  • adelina pestritu

    Nu doar pentru Bianca Drăgușanu ospătarii închid ochii atunci când vedeta își scoate cățelul la restaurant. I s-a întâmplat și Adelinei Pestrițu să primească astfel de favoruri când a venit cu patrupedul la local. Bruneta și-a răsfățat animalul de companie lăsându-l liber pe o canapea.

  • Familia Clejanilor s-a mutat la mare, dar nu a scăpat de scandal nici la Mamaia.

  • bianca dragusanu catel bella

    Orice căţel ar vrea probabil să aibe o stăpână ca ea! Bianca Drăguşanu ştie să-şi răsfeţe patrupedul, care s-a obişnuit şi el repede cu viaţa de lux a divei. Bella, o căţelusă din rasa bichon toy, este cea mai sinceră prietenă a vedetei de opt ani şi o însoţeşte peste tot. Atunci când oboseşte, trage un pui de somn în geanta blondei.

  • bianca dragusanu

    Este un tablou familiar când o vedem pe Bianca Drăguşanu acompaniată de căţelulşa ei Bella, pe care o poartă peste tot cu ea. Blonda este nedezlipită de micul patruped pe care îl ţine în poşetă sau în braţe şi îl duce la restaurant, la mall sau la coafor. Recent, fosta asistentă tv a fost surprinsă într-o astfel de ipostază, în timp ce ieşea de la un centru de fitness, unde se antrenează de mai mulţi ani.