Primul salariu de prezentator al lui Slav, tocat de Bianca Drăgușanu. Ce vicii are

victor.jpg

Bianca Drăgușanu își va cumpăra pantofi din banii lui Slav
foto: Facebook

Victor Slav i-a luat locul lui Mădălin Ionescu în calitate de prezentator WowBiz, alături de Andreea Mantea. Chiar dacă luni, 12 iunie, a fost prima zi de lucru a noului prezentator, Biancăi nu i-a luat mult să se gândească pe ce îi va cheltuia acestuia primul salariu.

Victor Slav a intrat oficial în familia WowBiz. Luni dimineața, echipa emisiunii a mers acasă la prezentator pentru a arăta lumii cum decurge o zi normală din viața lui, alături de iubita sa, Bianca Drăgușanu, și fetița lor, Sofia. Nici bine nu s-a acomodat cu noul job că primul salariu al lui Victor este ca și cheltuit de Bianca.

17425890_10210476335237499_1003617844435274573_n.jpg

Bianca Drăgușanu își va cumpăra pantofi din banii lui Slav
foto: Facebook

”Nu am niciun viciu, dar pantofi și poșete îmi place să cumpăr, deci din primul salariu...”, a declarat Bianca luni în prima emisiune a lui Victor în calitate de prezentator

Mădălin Ionescu a renunțat la televiziune și se dedică întru totul creșterii celor trei copii ai săi. Victor Slav promite să se ridice la înălțimea așteptărilor telespectatorilor, chiar dacă va fi greu, având în vedere cariera strălucită a lui Mădălin, după cum a declarat în direct.

Se pare că Victor Slav se teme de faptul că fostul coleg al Andreei Mantea se va întoarce în emisiune.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1