Bianca Drăgușanu a pus pachețele de mușchi pe formele sexy

6-7-vedete-bianca.jpg

Bianca Drăguşanu s-a bronzat pe iaht, în luna de miere din Italia

Bianca Drăguşanu (37 de ani) a debutat în lumina reflectoarelor în urmă cu 20 de ani, la emisiunea ”Din dragoste”, de la Antena 1, unde voia să se împace cu iubitul ei, însă la acea vreme era chiar dolofană.

Timpul a trecut, şi iată că acum este un etalon de frumuseţe, reuşind, cu mult sport, diete dar şi cu cu operaţii estetice să arate precum o păpuşă Barbie.

 

6-7-vedete-biancatoata.jpg

Bianca are un trup de divă şi la 37 de ani

 

De ceva timp se antrenează destul de mult cu proaspătul ei soţ, Alex Bodi, aşa că pătrăţelele au început să se vadă pe abdomenul ei. Specialiştii în antrenamente fizice susţin că dacă reuşeşti să faci exerciţiile corect şi să ai un stil de viaţă sănătos, atunci creşte şi masa musculară. Numai că Bianca a slăbit atât de mult, încât i se văd coastele. Sexoasa blondină a făcut câteva poze  în luna de miere din Italia, iar silueta de viespe iese în evidenţă. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Tatuajele sunt la modă în showbiz, iar printre cei care se laudă cu adevărate expoziţii de desene pe trup se numără şi omul de afaceri Alex Bodi (34 de ani), nimeni altul decât soţul Biancăi Drăguşanu. Pentru a-şi decora trupul musculos, afişat, în toată splendoarea, în luna de miere din Capri, Italia, şarmantul bărbat a scos din buzunar 1.500 de euro.

  • Bianca Drăguşanu (37 de ani) se distrează de minune, de câteva zile, alături de soţul ei, Alex Bodi (34 de ani), pe Coasta de Azur, în Franţa, la doar o săptămână de la cununia lor civilă. Deşi au trecut prin numeroase despărţiri, înainte de a-şi oficializa relaţia, iată că certificatul de căsătorie le-a adus liniştea sufletească, bucurându-se la maximum de luna de miere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1