Bianca Drăguşanu eclipsează brăduţul cu decolteul ei generos

14-vedete-bianca.jpg

Bianca a împodobit casa ca în poveşti
Citeste tot despre: 

Vedetele au dat startul decoraţiunilor de Sărbători, astfel că toate conturile lor sociale abundă de fotografii din casele lor de lux împodobite ca în străinătate. A venit şi rândul Biancăi Drăguşanu de a se lăuda cu brăduţul ei, frumos strălucitor şi plin de beculeţe colorate.

Însă, fanii blondinei i-au admirat mai degrabă halatul sexy şi trupul de zeiţă, decât globurile argintii din pomul de iarnă, aşa că ea a reuşit să adune sute de aprecieri, pe Facebook. De altfel, este şi primul Crăciun pe care Bianca nu îl mai petrece alături de Victor Slav, tatăl fetiţei ei, Sofia Natalia (2 ani), de care s-a despărţit în iunie.

După o scurtă poveste de dragoste, ca o ploaie de vară, cu aventurierul Tristan Tate, ea se afişează acum la braţul chipeşului om de afaceri Alex Bodi. Apropiaţii lor susţin ce celebrul cuplu se află în febra pregătirilor de Sărbători, reunindu-se alături de întreaga familie la masa de pe 25 decembrie, unde se vor răsfăţa cu sărmăluţe şi cu piftie. Cu acest prilej vor face schimb de daruri. 

 

Loading...