Betty Stoian n-a avut o naștere tocmai ușoară! Când își va boteza băiețelul

betty-stoian-catalin-visanescu.jpg

Betty Stoian, declarații după ce a devenit mămică
Foto Instagram

Betty Stoian a fost invitată în platoul unei emisiuni TV, unde a povestit despre momentul în care a devenit mămică pentru prima oară. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că a născut prin cezariană deoarece îi era mult prea frică să aleagă calea naturală. Totuși, Betty a mărturisit că nu se aștepta să se simtă atât de rău după intervenție, susținând că a simțit dureri mari post-operatorii.

Betty Stoian, fiica interpretului de manele Florin Salam, a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii octombrie, aducând pe lume un băiețel care poartă numele de Matthias. Betty a împlinit recent 18 ani și este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, cei doi formând o familie fericită alături de micuțul care le înveselește casa de ceva vreme.

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, tânăra a vorbit despre viața de proaspătă mămică, explicând prin ce momente grele a trecut după naștere, ea alegând cezariana. Betty a mărturisit că nu se aștepta ca procesul să fie atât de dureros, însă recuperarea a fost una rapidă, din fericire. De asemenea, fiica lui Salam a dezvăluit și când urmează să-și creștineze fiul.

Betty Stoian, momente grele după naștere

„Am făcut cezariană pentru că mi-a fost frică de naşterea normală. Nu mă aşteptam să mă doară atât de tare. M-am ridicat din pat şi simţeam că îmi cad toate organele. Dar m-am recuperat rapid. M-am forţat un pic. Mergeam ca o băbuţă. Refuzam să mă ridic din pat, dar până la urmă am spus că trebuie să mă ridic şi să merg”, a povestit Betty Stoian.

betty-stoian-copil.jpg

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu, doi părinți extrem de fericiți
Foto Instagram

Florin Salam, un tată și un bunic fericit

Betty a susținut că tatăl ei este „topit” după cel mic și că a atenționat-o să aibă mare grijă de el. Cât despre micuț, se pare că atunci când îi este foame devine un pic cam..plângăcios.

„E un copil cuminte. Când îi e foame, ne ştie tot cartierul. Când îi este foame, îşi dă cu pumnii în cap, face urât, nu ne mai înţelegem cu el. Tata e topit după fiul meu. S-a dus direct la el când a ajuns la spital, pe mine m-a ignorat. Tata m-a atenţionat, mi-a zis să am grijă de el şi de mine. A rămas mut. El aşa reacţionează. Aşa face mereu, nu ştie să reacţioneze. Aşa sunt şi eu, fac la fel. Rămân fără cuvinte, dar în sinea mea....”, a mai adăugat fiica lui Florin Salam.

betty-stoian-matthias.jpg

Betty a dezvăluit că a simțit dureri mari post-operatorii, după cezariană
Foto Instagram

Când va avea loc botezul lui Matthias

Betty și partenerul ei s-au gândit deja și la creștinarea celui mic, însă nu este totul bătut în cuie pentru moment. Totuși, cei doi știu sigur că vor să organizeze un botez în stil tradițional. „Deocamdată nu e nimic sigur. În martie, pe 9, am vrea să facem botezul. Vrem să fie tradiţional românesc”, a dezvăluit ea.

Loading...

Citește și