Betty Salam s-a căsătorit! Ce ținută a ales graviduța pentru ziua cea mare

betty_si_catalin.jpg

Betty Salam s-a căsătorit cu Cătălin Vișinescu!
Foto: Instagram

Florin Salam trece prin momente emoționante! Fiica acestuia, în vârstă de 17 ani, a spus astăzi „Da” în fața Stării Civile. De acum, Betty Salam este în mod oficial soția lui Cătălin Vișănescu, tatăl copilului pe care aceasta urmează să-l aducă pe lume.

Betty Salam, pe numele ei real Betty Stoian, și iubitul acesteia, Cătălin Vișănescu, au organizat vineri, 22 iunie, cununia civilă. Cât de curând cei doi vor deveni părinții unui băiețel, așa că au dorit ca cel mic să se nască într-o familie unită, recunoscută și de lege.

stare_civila.jpg

Betty și Cătălin, în fața Stării Civile
Foto: Captură Antena Stars

Fiica lui Florin Salam este însărcinată în cinci luni și îl așteaptă cu nerăbdare pe bebe, căruia i-a ales deja și numele: Matias Ștefan. Aceasta a declarat, de-a lungul timpului, că are puține emoții legate de sarcină și că nu a plănuit să rămână însărcinată, însă ea și Cătălin și-l doresc mult pe cel mic.

betty_si_catalin_cununie.jpg

Cei doi au împărtășit frumosul moment și cu prietenii virtuali
Foto: Instagram

La ceremonie au participat prietenii și familia celor doi proaspăt căsătoriți. Florin Salam s-a asortat cu ținuta fiicei lui, purtând o cămașă albă și o pereche de pantaloni crem. Peste cămașă acesta pus un sacou de culoare galbenă. Betty a îmbrăcat o rochie albă, cu mânceci, iar pe față a ales să poarte un voal de mici dimensiuni, încrustat cu perle. Buchetul de flori a fost format din trandafiri și orhidee, de culoare albă. Florin Salam a fost extrem de emoționat la eveniment, îmbrățișându-și fiica și fiind mereu alături de ea.

betty_si_catalin_cununie_2.jpg

Cătălin i se adresează deja lui Betty cu: „soția mea”
Foto: Instagram

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Betty Salam face pregătiri intense pentru nuntă, însă pe lângă toate acestea, ea trebuie să aibă grijă la ce consună deoarece ar putea să-i facă rău. Vedeta a povestit pentru prima oară la tv cum au decurs primele luni de sarcină și cum se simte în prezent în această postură. În cadrul aceluiași interviu a mărturisit că tatăl ei a fost foarte bucuros atunci când a aflat că Betty este gravidă, el fiind prima persoană care a aflat despre acest lucru, deși în presă vehicula de mai mult timp această ipoteză.

  • Anunțul conform căruia, Betty Salam și Cătălin Vișănescu vor deveni părinți, este suiectul lunii. Prietenii virtuali ai vedetei i-au transmis multe mesaje de felicitare, iar Betty a publicat câteva fotografii foarte emoționante cu iubitul ei care îi pupă burtica de gravidă.