Ce ținută a purtat fiica lui Salam la majorat! Graviduța nu a renunțat la tocuri

betty_stoian_1.jpg

Betty și-a sărbătorit majoratul alături de familie și prieteni
Foto Instagram

Betty Stoian a împlinit în urmă cu două săptămâni vârsta majoratului, însă a fost foarte discretă în ceea ce privește petrecerea în sine, publicând abia astăzi o imagine de la frumosul eveniment. Deși inițial își dorea să organizeze o ceremonie cu fast și cu mulți invitați, Betty a renunțat la această idee datorită faptului că sarcina avansată nu i-ar fi permis să-și ducă toate planurile la bun sfârșit. Astfel, fiica lui Florin Salam și-a sărbătorit ziua de naștere în compania apropiaților și a familiei. Iată ce ținută a purtat!

Betty a fost discretă în privința petrecerii sale de majorat și nu a luat cu asalt rețelele de socializare pentru a le arăta urmăritorilor ei cum petrece alături de cei dragi, așa cum fac majoritatea persoanelor care sunt în atenția publicului larg. Totuși, la câteva săptămâni de la eveniment, tânăra a publicat pe contul personal de Instagram o imagine alături de partnereul ei de viață, Cătălin Vișănescu, care arăta modul în care aceștia au sărbătorit frumosul eveniment.

Viitoarea mămică a purtat un tricou alb, lung și lejer, care îi „camufla” burtica de gravidă, pe care l-a asortat cu o pereche de colanți din piele, ce aveau crăpătură și șnur pe picior. În picioare fiica lui Salam a purtat o pereche de sandale elegante, cu toc, ceea ce nu poate însemna decât că sarcina nu îi dă mari bătăi de cap tinerei, care preferă să se afișeze elegantă și să poarte tocuri, în detrimentul încățărilor joase și comode.

betty_stoian_2.jpg

Ținuta purtată de Betty la petrecerea de majorat
Foto Instagram

Deși acum ceva timp susținea că pentru majoratul ei visează la o petrecere grandioasă, Betty Stoian a avut parte de o schimbare de planuri și a sărbătorit evenimentul într-un cadru mai restrâns, alături de familie și prieteni.

„Sărbătoresc cu șampanie pentru copii, cu prietenii, ieșim la o masă...foarte lejer, nu vreau să facem nimic wow. M-au felicitat toți, tatăl meu, soțul meu, toată lumea, prietenii... Cătălin tot timpul a fost așa, el îmi face declarații de genul acesta în fiecare zi. Nu e mare diferență acum, că am 18 ani, am făcut tot ce am vrut. E mișto acum că nu o să mai am nevoie de procură, că pot pleca oricând vreau eu în vacanță”, declara Betty, în urmă cu ceva timp.

Loading...

Citește și

  • Proaspătul soț al fiicei lui Florin Salam a împlinit 29 de ani, iar Betty a dorit să îl surprindă pe acesta cu o declarație de dragoste unică. Trăind o viață fericită alături de Cătălin Vișănescu, cu care Betty s-a și căsătorit recent, aceasta a ținut să-i ureze „La mulți ani” într-o manieră romantică, împărtășind și cu prietenii ei virtuali, sentimentele pe care le are pentru soțul și tatăl copilului ei.

  • Florin Salam trece prin momente emoționante! Fiica acestuia, în vârstă de 17 ani, a spus astăzi „Da” în fața Stării Civile. De acum, Betty Salam este în mod oficial soția lui Cătălin Vișănescu, tatăl copilului pe care aceasta urmează să-l aducă pe lume.