Cum au decurs primele luni de sarcină pentru Betty Salam: «Făceam perfuzii să mă pot hrăni din ceva»

betty_si_catalin_visanescu.jpg

Betty Slam și Cătălin Vișănescu
Foto Instagram

Betty Salam face pregătiri intense pentru nuntă, însă pe lângă toate acestea, ea trebuie să aibă grijă la ce consună deoarece ar putea să-i facă rău. Vedeta a povestit pentru prima oară la tv cum au decurs primele luni de sarcină și cum se simte în prezent în această postură. În cadrul aceluiași interviu a mărturisit că tatăl ei a fost foarte bucuros atunci când a aflat că Betty este gravidă, el fiind prima persoană care a aflat despre acest lucru, deși în presă vehicula de mai mult timp această ipoteză.

Primele două luni de sarcină au fost foarte grele pentru Betty care a fost nevoită să facă perfuzii pentru a se hrăni din cauza faptului că a întâmpinat mai multe probleme.

„În primele două luni mi-a fost foarte rău, aveam sarcină toxică și nu puteam să mânânc nimic, nici măcar să beau apă, făceam perfuzii să mă pot hrăni din ceva”, a declarat Betty Salam. 

Pentru Florin Salam, vestea că fiica lui este însărcinată a fost o adevărată surpriză, dar și o veste care l-a bucurat foarte mult.

„Tatăl meu s-a bucurat foarte mult, a fost prima persoană cu care am discutat.  Eu nu mă rog la Dumnezeu, mă rog la mama mea. Când eram mult mai mică, atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, a trebuit să mă descurc singură. Nu m-a ajutat nimeni în perioada aia, ci doar eu singură. Tatăl meu era plecat, dar faptul că stăteam cu familia mea nu mă ajuta prea mult, pentru că nimeni nu o poate înlocui pe mama”, a mai declarat Betty. 

Loading...

Citește și