Bella Santiango își va aduce fetița în România. A câștigat «X Factor» pentru ea!

bella-santiago.jpg

Fetița Bellei Santiago va locui alături de aceasta și de soțul ei
Foto Instagram

După ce s-a luptat din greu să câștige unul dintre cele mai apreciate concursuri de voci, Bella Santiago își poate vedea în sfârșit visul devenit realitate! Nu, nu este vorba de obținerea marelui premiu, ci de faptul că poate într-un final să își aducă fetița în România, micuța locuind în prezent cu bunica ei, mama Bellei, în Filipine.

Încă de la primele sale clipuri de prezentare din cadrul concursului X Factor, Bella Santiago a devenit extrem de emoționată atunci când a fost adusă în discuție fetița ei, în vârstă de 7 ani. Bella a dezvăluit, la momentul respectiv, printre lacrimi, că a plecat din țara ei de origine, Filipine, pentru a reuși să strângă suficienți bani, cu scopul de a-și întreține familie. Fetița ei, pe care nu a mai văzut-o în carne și oase de câțiva ani buni, se află în grija mamei Bellei, însă cele două nu au o situație financiară prea strălucită.

Bella Santiago își va aduce fetița în România

Toate momentele excepționale oferite de artistă pe parcursul X Factorului au izvorât din determinarea acesteia de a câștiga competiția, pentru a-și scoate familia din sărăcie. În scurt timp, sufletul ei de mamă va fi cu adevărat împlinit, deoarece Bella plănuiește să-și aducă fetița în România, pentru a locui alături de ea și de soțul ei, Nicolas. Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii decembrie a anului 2018. 

bella-santiago-fetita-romania.jpg

Bella Santiago a dezvăluit că își va aduce fetița în România
Foto Instagram

După ce nu și-a mai văzut fiica de doi ani, cântăreața a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că plănuiește să o aducă pe micuță în România la începutul lunii martie. Ea și soțul ei vor merge să o ia din Filipine și să o aducă în noua ei casă. 

„O să o aduc pe fata mea. O să merg cu soţul în martie în Filipine să o aduc aici, să stea cu noi. De doi ani nu am văzut-o. Acum sunt foarte fericită că o s-o aduc aici şi asta e cel mai important. Am venit în România să lucrez, să fac bani pentru ea. A fost foarte fericită când a aflat. Abia aşteaptă să ajungă aici”, a susținut Bella Santiago la Antena Stars.

bella-santiago-fetita-mama.jpg

Micuța locuiește momentan cu mama Bellei, în Filipine
Foto: Captură Youtube

Bella Santiago cântă de la vârsta de 15 ani și a susținut concerte în Filipine, Taiwan, dar și în Malaezia, unde l-a cunoscut pe actualul său soț. Venită din Filipine în România în 2016, alături de el, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate”. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și