VIDEO Bella Santiago, bomba-sexy de la „X-Factor”, care i-a lăsat muţi pe Brenciu şi Bănică

“X-Factor 2018” a început mai în forţă ca niciodată. Concurenţii sunt buni, juraţii au glumele la ei, iar atunci când pe scenă mai vine şi câte o bombă-sexy, spectacolul e garantat. În ediţia de marţi, 11 septembrie, filipineza Bella Santiago a ridicat tensiunea în platou.

Bella Santiago (28 de ani), bomba-sexy de la „X-Factor”, a venit, a cântat, a uimit şi i s-a prevestit ca va ajunge în finală. În faţa juraţilor Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams, Bella s-a prezentat abia acum, însă ea a mai participat la un concurs de talente. Este vorba de “Românii au talent”, de la Pro TV, unde s-a prezentat în urmă cu 2 ani, reuşind să ajungă până în ediţiile live.

bella-santiago-x-factor-2018.jpg

Bella Santiago
Bella a cantat într-o salopeta sexy

Venită din Filipine în România în 2016, fermecătoarea Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, al cărei solist, Alex Vasilache, a fost şi el în echipa lui Horia Brenciu, la “X-Factor”, în urmă cu doi ani. „Sunt răsfăţata trupei!”, le-a mărturisit tânăra juraţior, care de cum a deschis gura să cânte a şi lăsat sala mută de uimire. Brenciu şi Bănică schimbau priviri cu subînţeles, Carla’s era în extaz, iar Delia, fericită că a întâlnit o concurentă pe gustul ei.

bella-santiago-trupa-jukebox-alex-vasilache.jpg

Bella santiago trupa Jukebox
Bella Santiago, alături de Alex Vasilache şi trupa Jukebox

„Are deja o atitudine de divă!”, a remarcat Delia, iar Ştefan Bănică nu s-a sfiit să îi mărturisească: „Eşti bombă cu ceas! Eşti de pe altă planetă!”. În culise o aşteptau colegii ei din trupă, dar şi iubitul, singurul care se bucură de farmecele Bellei. Cel mai recent eveniment la care va participa trupa JukeBox, alături de Bella Santiago, va avea loc pe 19 septembrie, ora 19:00, la True Club, unde vor lansa noul single Jukebox, “Am ce nu am”.

Loading...

Citește și