Bella Santiago, câștigătoarea «X Factor», vine la «Chefi la cuțite» cu un preparat excentric

img_2886.jpg

Bella Santiago vine la Chefi la Cuțite
Citeste tot despre: 

Bella Santiago, câștigătoarea X-Factor vine în această seară la Chefi la cuțite. Originară din Filipine, artista va găti un preparat care să îi amintească lui chef Sorin Bontea de aventurile sale în Asia Express.

Bella a venit în România în urmă cu 4 ani, timp în care s-a căsătorit, a câștigat X-Factor, a câștigat Te cunosc de Undeva! și a intrat și lumea gastronomică, deschizându-și un restaurant cu specific filipinez.

Iată că acum, Bella, s-a hotărât să vină la Chefi la cuțite să-i amintească lui Sorin Bontea de experiența de la Asia Express. 

img_2960.jpg

Bella Santiago a câștigat ultimul sezon X Factor

Bella Santiago cântă de la vârsta de 15 ani și a susținut concerte în Filipine, Taiwan, dar și în Malaezia, unde l-a cunoscut pe actualul său soț. Venită din Filipine în România în 2016, alături de el, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate”. 

Bella Santiago a învăţat singură limba română

Bella Santiago este de puţin timp în România, dar a devenit una de-a noastră. A învăţat limba şi a reuşit să se facă uşor-uşor cunoscută după ce a câștigat cel mai recent sezon X- Factor România și s-a căsătorit cu iubitul său de origine română.

“Am învățat singură să vorbesc  I-am rugat pe colegii din trupă să vorbească cu mine în română, iar acolo unde nu înțelegeam, îmi explicau în engleză. Cu soțul meu vorbesc în casă numai în română. Nu mă descurc perfect, dar vorbesc din ce în ce mai bine”, a povestit Bella.

Deși încă e complicat pentru ea să cânte în limba noastră, Bella face progrese semnificative. “Îmi place mult să învăț melodii în altă limbă. Am cântat în chineză, indonesiană, malaieză, italiană și română. Când învăț o melodie în română, pentru Te cunosc de undeva!, îmi place să învăț singură textele. Apoi o cânt în fața soțului meu și el mă corectează”, a mai spus ea.

Cum a ales Bella Santiago să se mute în România

S-a născut într-o ţară unde e tot timpul cald şi pe care noi o asociem cu vacanţele exotice. Pentru localnici, viaţa în Filipine nu e atât de uşoară cum pare din exterior. Greutăţile au împins-o pe Bella Santiago să-şi caute norocul în lumea largă. Aşa a ajuns în România. Cânta cu trupa Jukebox în 2016, când l-a cunoscut pe Nicolae Ionuţ Grigore, terapeut de profesie şi prieten bun cu solistul trupei, Alex Vasilache. Datorită lui a început să prindă rădăcini aici. „După trei luni, mi-a spus că îi place de mine. I-am dat o şansă şi, în timp, am realizat că este un om bun, care mă iubeşte cu adevărat şi care ţine mult la fiica mea”, spunea Bella. S-au căsătorit, iar în urmă cu 8 luni a adus-o în România şi pe fetiţa ei, Kescielle (8 ani). “E în clasa a doua la şcoala de stat şi vorbeşte româna mai bine decât mine. Îi place mult aici şi zice că nu mai vrea să se întoarcă în Filipine. Intenţionez să o aduc şi pe mama, dar încă nu sunt gata actele”, spune artista.

Loading...

Citește și

  • Filipineza Bella Santiago (30 de ani) prinde rădăcini tot mai puternice în România, ţara pe care a ajuns să o numească „acasă”. A învăţat limba, s-a căsătorit cu un român, şi-a înscris fetiţa la o şcoală de stat din Bucureşti, o va aduce aici şi pe mama sa, iar recent şi-a deschis un restaurant cu specific filipinez, de care se ocupă alături de soţul ei.

  • bella santiago ameri nasrin

    Bella Santiago nu se pricepe doar la cântat, ci şi la afaceri. Frumoasa filipineză, care a câştigat X-Factor, şi-a investit premiul de 100.000 de euro pe care l-a câştigat la concursul muzical de la Antena 1. Cântăreaţa şi-a deschis un restaurant filipinez în zona de nord a Capitalei, la un an de când a fost desemnată de public cea mai bună concurentă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1