Bebe Cotimanis s-a făcut gospodar pentru noua iubită: “M-am apucat să fac o seră!”

bebe_si_iulia_2.jpg

bebe cotimanis iulia dumitru amanta
Bebe Cotimanis radiază la braţul iubitei
Foto: arhivă personală

Au trecut mai bine de două luni de când Bebe Cotimanis a fost surprins în tandreţuri cu Iulia Dumitru, colega sa de scenă şi femeia cu care şi-a refăcut viaţa după separarea de make-up artistul Florina Mărcuţă (49 de ani). Iată că actorul s-a așezat bine în noua familie și pare extrem de implicat în activitățile casnice.

Timpul le așază pe toate. Și iată că și în viața lui Bebe Cotimanis lucrurile intră pe un făgaș normal, după vâlva care s-a creat în jurul poveștii lui de dragoste cu actrița Iulia Dumitru. Tot atunci a ieșit la iveală faptul că Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța nu erau căsătoriți, ci doar logodiți, așa că divorțul nu se ia în calcul. Voice over-ul de la PRO TV este total fermecat de noua lui iubită, pentru care a decis să se mute la Pitești, acolo unde împart și scena la Teatrul “Alexandru Davila”.

bebe_si_sotia.jpg

bebe cotimanis florina marcuta
Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă, într-o fotografie din vacanţa în Muntenegru din 2017
Foto: arhivă personală

Idila a reușit să îl schimbe total pe Bebe Cotimanis, deoarece acesta a slăbit vizibil, în doar câteva luni, având un tonus excelent. Însă, asta nu este tot! Artistul se pare că ar face orice să îi intre în grații noii sale iubite, deoarece atunci când nu este pe scenă sau la o filmare, Bebe adoră să se gospodărească în noul lui “cuibușor”. “Acum m-am apucat să fac o seră, sunt cu aparatele în mână. Cât despre activitatea mea profesională am destule proiecte, însă prefer să nu mai vorbesc despre ele până nu le fac. De la o perioadă am devenit superstițios”, a declarat Bebe Cotimanis pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Au trebuit să treacă 14 ani de relaţie până când Bebe Cotimanis să se convingă să o ia de soţie pe Florina Mărcuţă, femeia care i-a dăruit un copil. S-au căsătorit, însă, doar „în faţa lui Dumnezeu”. Trecut printr-un divorţ, se pare că actorul evita să mai rişte o greşeală. Rezerva lui s-a dovedit a fi întemeiată, mai ales că recent el s-a separat de Florina şi a ales să trăiască alături de Iulia Dumitru, o actriţă din Piteşti.

  • De când iubește și muncește alături de Iulia Dumitru, actorul a scăpat de burtă și pare mai tânăr cu 10 ani. Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună, într-o formă de zile mari.