Bat clopotele de nuntă pentru "Bruce" de la «Exatlon»? Ce a declarat fostul concurent despre căsătorie

valentin_chis_si_iubita_1_26784200.jpg

valetin chis-si-iubita
Cei doi formează un cuplu de șapte ani și au devenit părinți anul acesta
Foto:Arhivă personală

Competiția care a ținut milioane de fani cu sufletul la gură, Exatlon, a luat sfârșit, iar concurenții s-au întors la familii și și-au reluat planurile. Printre cei care au gânduri mari și proiecte mărețe pentru viitor se numără și Valentin Chiș, cunoscut sub porecla de Bruce în cadrul concursului. El plănuiește să se căsătorească în curând și să lase burlăcia în urmă.

Valentin Chiș este un dansator foarte cunoscut, având de-a lungul timpului colaborări cu nume importante ale industriei muzicale românești, precum INNA sau Lora.

El trăiește o poveste de dragoste alături de Diana și sunt un cuplu care a înfruntat multe împreună, printre care perioade lungi de distanță unul față de celălalt, căci Valentin a fost plecat nouă luni în Statele Unite ale Americii cu un proiect de dans, apoi a participat la Exatlon. Distanța nu i-a separat, ci a contribuit la consolidarea sentimentelor pe care le aveau.

bruce-si-fiica.jpg

foto
Bruce se bucură de noul rol, cel de tată
Foto:Arhivă personală

Cea care a vorbit despre efectul pozitiv pe care îl are distanța asupra lor a fost chiar iubita acestuia, Diana. „Pe noi întotdeauna depărtarea ne apropie sentimental. El a mai fost plecat în SUA cu un proiect de dans, dar am rezistat și l-am așteptat. Acum, după Exatlon, ne-am închis două săptămâni în casă și am comutat telefonul pe mod avion”, a declarat Diana, în cadrul emisiunii Wowbiz.

 

valentin-chis-si-iubita-2.jpg

Valetin Chiș-Bruce
Bruce se gândește serios la căsătorie
Foto:Arhivă personală

În ciuda faptului că sunt de mult timp împreună, iar dragostea lor a depășit multe piedici, Valentin nu a făcut încă pasul cel mare și nu a cerut-o de soție, deși căsătoria este un subiect des abordat de ei în discuții. Diana a glumit referitor la acest aspect și a declarat că, la un moment dat, se gândea să se așeze ea în genunchi și să îl ceară în căsătorie.

Fostul concurent Exatlon a mărturisit că, în mod cert, va exista o nuntă în viitor, pentru a oficializa legătura profundă pe care o împărtășesc. „Nu am cerut-o încă oficial. Adică nu m-am așezat în genunchi cum cere tradiția, dar vorbim mereu despre asta. Clar, ne vom căsători, asta se înțelege, doar că nu am adresat marea întrebare”, au fost spusele acestuia. 

23376495-1612190108840552-7846249820206251012-n.jpg

Valentin-Diana
Valentin și Diana au devenit părinți la începutul acestui an
Foto:Arhivă personală

Povestea de dragoste dintre Valentin și Diana

Diana este la rândul său dansatoare profesionistă, așadar este de înțeles că dansul i-a adus împreună pe cei doi. Ei s-au cunsocut la filmările pentru videoclipul unei piese, în urmă cu șapte ani, și de atunci au rămas împreună. În luna ianuarie 2018, Diana și Valentin au devenit părinții unei fetițe. 

Aici puteți vedea videoclipul piesei care i-a adus împreună pe Bruce și pe Diana 

loading...
Loading...

Citește și