Bat clopote de nuntă? Ce spune Andreea Marin despre relația cu iubitul tinerel

andreea_marin_main.jpg

andreea marin
Andreea Marin iubește din nou
foto: arhivă personală

Andreea Marin (43 de ani) savurează din plin noua ei iubire. O dragoste matură, după cum ne asigură vedeta, care are toate șansele să ajungă în fața ofițelui stării civile. Pentru Andreea ar fi a patra căsnicie.

Nu doar că iubește din toată inima, dar Andreea Marin este pusă și pe confesiuni. Invitată la emisiunea vechiului ei prieten Cove, ”Vorbește lumea”, fosta Zână a surprizelor a recunoscut că este îndrăgostită și n-a exclus posibilitatea de a-și pune din nou pirostriile.

”«Nu există nu se poate». Acesta este şi motto-ul meu în viaţă. Când iubim suntem mult mai creativi, mai fericiţi, îţi dă putere, încredere. Eu sunt genul de persoană care se ridică mereu din genunchi şi merge mai departe. Nu vă grăbiţi (cu nunta). Când va fi, vei fi invitat”, i-a răspuns Andreea lui Cove când aceasta a întrebat-o, mai în gulmă, mai în serios, dacă are de gând să se mărite cu iubitul consul.

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin, alături de Cove și de Adela Popescu, la ”Vorbește lumea”
foto: Pro TV

 

Andreea Marin are o relație cu Adrian Brâncoveanu (32 de ani), consului României în Libia. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în toamna anului trecut, dar relația lor datează încă din primăvară. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut câteva luni de linişte, pentru că acest lucru te ajută să creşti într-o relaţie, fără imixtiuni. Nu a fost intenţionat, noi am mai ieşit împreună şi în alte dăţi. Acum, sunt liniştită şi fericită, este adevărat. Iubesc matur, nu ca la 18 ani! Nu sunt un om care îşi permite să grşească încă o dată şi încă o dată. În orice relaţie trebuie să porneşti cu încredere, pentru că altfel înseamnă că nu dai o şansă. Pot fi cucerită cu o floare, dar nu este de ajuns, la vârsta mea venerabilă e nevoie de sentimentul de protecţie, de masculinitate... nu mai simt nevoia să fac experimente pe pielea mea. Vârsta nu are nicio relevanţă. Nu simt diferenţa. Nici ca aspect fizic, nici ca maturitate. Doar aşa ca să ne uităm în buletine, nu văd la ce ne foloseşte? La ce mi-ar folosi blazarea? O să iubesc şi la 80 de ani ", a declarat vedeta în urmă cu ceva vreme la Antena Stars.

Pentru Andreea Marin ar fi al patrulea mariaj, după cel cu Cristian Gheorghiță, la numai 19 ani, cel cu Ștefan Bănică Jr., în perioada 2006-2013, și cel cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, de care a divorțat în 2017.

Loading...

Citește și

  • andreea marin iubit nou consul

    Simte fluturaşi în stomac şi a recunoscut drept! După ce a fost surprinsă în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, Andreea Marin a făcut primele declaraţii despre noua ei poveste de dragoste. Deşi a trecut prin mai multe eşecuri amoroase, "Zâna" şi-a mai dat o şansă şi declară că este liniştită şi fericită.

  • andreea marin, iubit, consul, Adrian Brîncoveanu

    Iubeşte din nou, dar voia ca totul să rămână secret! La patru luni de la divorţul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a aruncat în braţele altui bărbat, cu zece ani mai tânăr şi frumuşel-foc. “Zâna” este topită după Adrian Brîncoveanu, pe mâna căruia şi-a lăsat maşina chiar de la debutul poveştii lor de dragoste.