Balul bobocilor, organizat în ciuda restricțiilor COVID-19! La eveniment au participat 250 de tineri

masina_de_politie.jpg

Foto: Arhivă Click

În ciuda regulilor de distanțare socială, menite să ferească populația de răspândirea coronavirusului, un liceu din București a organziat în parcul Herăstrău bine-cunoscutul bal al bobocilor.

La evenimentul organizat vineri seară, 11 septembrie, pe lângă cei circa 250 de participanți din rândul tinerilor, și-a făcut apariția și Poliția, care a oprit întreaga petrecere, aplicând legea în vigoare.

Polițiștii au intervenit vineri noaptea în cadrul unui eveniment privat, descoperind ulterior că este vorba de un bal al bobocilor la care participau aproximativ 250 de persoane.

Administratorul localului a fost amendat cu 10.000 de lei și autoritățile au redus numărul de participanți astfel încât evenimentul să aibă un număr care să nu depășească maximul prevăzut de lege.

Poliția a dat 639 de amenzi în ultimele 24 de ore

Polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, aproximativ 639 de sancţiuni contravenţionale, ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Conform Grupului de comunicare strategică, cuantumul acestor amenzi se ridică la 172.950 de lei.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1