Bahmuțeanca sare la gâtul lui Prigoană. Nu-și lasă copiii să vorbească cu ea

bahmu_copii.jpg

adriana bahmuteanu copil urgenta sufocare laringita
Adriana Bamuţeanu a fost extrem de îngrijorată din cauza fiului ei mai mic
Foto: arhivă personală

Adriana Bahmuțeanu (42 de ani) s-a despărțit cu tam-tam de Silviu Prigoană (52 de ani), pentru a cincea și ultima oară. În 2015, Adriana a plecat de-acasă cu cei doi copii ai lor, Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani ), iar afaceristul a hotărât să se despartă definitiv. Au custodie comună, iar Prigoană plăteşte o pensie alimentară de 1.000 de euro celor doi fii ai săi.

Silviu Prigoană se află zilele acestea în vacanță alături de copii lui și ai actualei soții, Mihaela Botezatu, în Germania, pentru ca mai apoi să ajungă și în Bulgaria. Din 1 iulie, omul de afaceri are la dispoziție o lună pe care să o petreacă cu micuții lui și ai Adrianei Bahmuțeanu, pentru ca de la 1 august, Eduard și Maximus să revină la mamă.

Adriana le-a dat celor doi, înainte de plecare, un telefon și o cartelă internațională pe care să le folosească pentru a vorbi cu ea. Cu toate acestea, Bahmuțeanca trece prin niște clipe groaznice. De două săptămâni, de când fiii ei au plecat în vacanță, nu are liniște. Conform declarațiilor sale de miercuri, 13 iulie, de la "Un show păcătos", Prigoană nu i-ar lăsa pe Eduard și Maximus să vorbească cu mama lor.

"Nu am vorbit de mult timp cu copiii mei. I-am dat mesaje lui Prigoană să mă lase să-i văd și să vorbesc cu ei. Nu-l lasă pe Maximus să vorbească cu mine. L-am rugat de multe ori să lase copiii să vorbească cu mine. De la 1 iulie, doar o dată am vorbit cu ei, 3 minute. I-a luat telefonul lui Maxi, care e descărcat și probbail îl ține pe undeva prin valiză. Dacă e așa fericit, de ce se răzbună pe copiii ăștia, că eu sunt mama lor?! Nici nu pot să spun ce e în sufletul meu. De la 1 august începe vacanța lor cu mine, o să-i duc și eu prin străinătate", a spus Adriana la emisiunea de la Antena 1.

Loading...

Citește și

  • Este prima lor vacanţă în formulă aproape completă! Silviu Prigoană şi soţia sa, Mihaela, şi-au luat şase din cei şapte copii şi au plecat pentru o lună de-acasă. Afaceristul a ales ca destinaţii un parc celebru din Germania, dar şi plaja din Bulgaria, unde vor sta până în luna august. Gaşca veselă a părăsit ţara săptămâna trecută.

  • În toamna anului trecut, foștii soți Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) și Silviu Prigoană (52 de ani) au ajuns în fața judecătorilor, pentru că nu s-au înțeles cu privire la școala copiilor lor, Eduard (6 ani) și Maximus (8 ani).

  • Două dintr-o lovitură! Silviu Prigoană şi-a dat întâlnire la aceeaşi judecătorie atât cu fosta nevastă, Adriana Bahmuţeanu, cât şi cu fosta soacră, Petruţa Toma. Vrea să le facă pe amândouă să plătească pentru că l-ar fi denigrat.

  • adriana bahmuteanu zi de nastere 42 de ani

    Petrecere ca-n basme pentru Adriana Bahmuţeanu! Vedeta tv a împlinit 42 de ani, iar prietenii au sărbătorit-o în avans, dar şi după ziua ei. Bruneta s-a distrat pe cinste atât în platoul emisiunii pe care o prezintă, cât şi la un local din Bucureşti, unde i-a fost organizat un chef de zile mari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1