Avocata Paula Iacob îl pune la zid pe soţul Mădălinei Manole

madalina.jpg

madalina manole sot acuzatii paula iacob
Mădălina Manole, pe vremea când era fericită cu Petru Mircea
Foto: Click!

După moartea Mădălinei Manole au apărut tensiuni între Petru Mircea, soţul artistei, şi părinţii ei. Relaţia lor s-a deteriorat, iar copilul are cel mai mult de suferit în urma neînţelegerilor celor două părţi.

Avocata Paula Iacob a cunoscut-o bine pe Mădălina Manole, ea fiind aproape de ea în procesul de divorţ cu Şerban Georgescu. Jurista a povestit pentru www.ziarulring.ro că solista avea o sensibilitate dusă uneori la extrem, fapt care a determinat-o să-şi ia viaţa. Avocata nu este de acord nici cu cee ce se întâmplă în familia artistei după moartea acesteia. Paula Iacob consideră că Petru Mircea şi părinţii cântăreţei greşesc întreţinând un scandal din care ambele părţi au doar de pierdut. 

paula-iacob.jpg

madalina manole sot acuzatii paula iacob
Paula Iacob a reprezentat-o pe regretata artistă în procesul de divorţ cu Şerban Georgescu
Foto: arhiva personală

"E inadmisibil ce face soţul, avocatul ar fi trebuit să-l înveţe că nu e normal, nu e drept, nu e legal, nu e nimic bun în această atitudine a sa. De ce să nu-i laşi pe bunici să-şi vadă nepotul?! Indiferent câtă ură e între ei, copilul acela trebuie să ştie că a avut o mamă şi că mama aceea are nişte părinţi. E o sărăcire a sufletului copilului pe care un tată care îl iubeşte nu avea dreptul să o facă. E absolut normală păstrarea acestei legături. Fiecare îşi aminteşte o poveste spusă de bunica. Ce va reţine copilul despre bunica lui? Nimic! Despre mamă? Nimic! Îl sfătuiesc pe avocatul lui să încerce să-l determine să meargă pe o altă idee. Va fi bine pentru toţi. Puterea divină plăteşte fiecăruia dintre noi ce facem rău şi bine", a declarat Paula Iacob, citată de "Ring".

Avocata este convinsă că Mădălina a vrut să se sinucidă şi nu a fost otrăvită, aşa cum cred părinţii ei. "Nu sunt de acord nici cu susţinerea părinţilor ei că a fost otrăvită... Nu, Mădălina era foarte sensibilă, mult prea sensibilă. Am cunoscut-o când a divorţat de primul soţ. A fost de-o bunătate şi de-o sensibilitate în divorţul acela că aproape îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului, în ideea că el e mai ataşat de obiecte decât e ea. «Lăsaţi, că eu poate voi câştiga mai mult!...» Era un om bun, dar prea sensibil. I-am şi spus că, dacă aş avea multe cliente cu blândeţea ei, aş fi chiar nefericită că n-aş mai putea să lovesc în niciun bărbat în divorţuri", a completat avocata.

Mădălina Manole s-a sinucis la 14 iulie 2010, ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. 

Loading...

Citește și

  • Tatăl Mădălinei Manole are grave probleme de sănătate. Ion Manole a făcut accident vascular ischemic şi a paralizat. El a fost internat la Neurologie, dar acum se află acasă, sub îngrijirea fiului şi a soţiei sale.

  • Mădălina Manole parastas cinci ani parinti

    Luni se vor împlini patru ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista, care s-a sinucis chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, a lăsat în urmă o familei îndurerată şi şocată de gestul său.

  • Petru Mircea n-ar recunoaşte nici picat cu ceară că între el şi blonda Cătălina ar fi mai mult decât o simplă prietenie, deşi toate acţiunile lor îi dau de gol. Fotoreporterii Click! au surprins-o mai multe zile la rând alături de Petru jr., pe cea despre care se bănuieşte că i-ar fi luat locul Mădălinei Manole în inima şi-n dormitorul lui “Puiu”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1