Dovada căutată de toată lumea că Andreea Bălan are silicoane!

andreea_balan_implaturi_videoclip.jpg

andreea balan salopeta sani silicoane videoclip
Artista poartă ţinute cu decolteu adânc în care îşi expune silicoanele
foto: captură video

Subiectul "silicoane" este unul tabu pentru Andreea Bălan. Artista n-a recunosct niciodată că a apelat la bisturiu pentru a-şi mări artificial bustul, însă noi avem dovada clară că a trecut pe la estetician. Joi seara la petrecerea Zu, cântăreaţa a purtat o ţinută extrem de decoltată din care sânii i-au "evadat", dar a ieşit la iveală şi un mic detaliu care ne întăreşte convongerea că solista este posesoarea unor implanturi care o fac atât de sexy.

Andreei Bălan (31 de ani) i-au crescut sânii pestre noapte sau cel puţin aşa încearcă ea să ne convingă de mai mulţi ani. Artista a declarat că bustul ei generos se datorează unui tratament non-invaziv bazat pe tincturi şi alte remedii naturiste sau că este chiar un efect al pilulelor contraceptive. De joi seara (25 februarie), nici unul din toate aceste argumente ale artistei nu mai par să stea în picioare.

andreea balan sani silicoane cicatriceZoom
Pe sânii vedetei se mai văd urmele bisturiului
foto: David Muntean

andreea balan saniZoom
Sânul vedetei arată neobişnuit în partea inferioară
Foto: David Muntean

Rochia extrem de decoltată a artistei a lăsat la vedere nu doar sânii voluminoşi, ci şi o mică cicatrice de sub ei, semn că Andreea Bălan s-a lăsat pe mâna medicului estetician, iar acela este locul pe unde a fost introdus implantul cu silicon.

andreea balan sani silicoane cicatriceZoom
Aceasta este ţinuta care a dat-o de gol pe Andreea Bălan
foto: David Muntean

Deşi, artista a negat cu vehemenţă această intervenţie, menţionând de fiecare dată că mărirea are alte cauze, Click! are acum dovada. De altfel, solista va fi nevoită curând să apeleze dacă nu la o nouă operaţie cel puţin la un control specializat, căci unul dintre implanturi arată nefiresc în partea inferioară.

andreea balan sani silicoane cicatriceZoom
Aşa arăta artista înainte să-şi pună silicoane
foto: Click!
 

Andreea Bălan spune despre ea că este sută la sută naturală, însă operaţia de mărire a sânilor se pare că nu este singura intervenţie pe care şi-ar fi făcut-o. Artista ar fi lucrat puţin şi la forma nasului. 

loading...

Citește și

 • Vedetele s-au strâns joi seară la petrecerea Zu, care a avut loc într-un club din Capitală. Printre invitaţi s-a numărat şi Andreea Bălan, ea nefiind însoţită de iubitul ei, George Burcea. Tema petrecerii a fost anii '90: vedetelel au fost rugate să poarte ţinute specifice acelei perioade.

 • Andreea Bălan se mândreşte cu felul în care arată, mai ales că munceşte mult pentru a-şi menţine silueta perfectă. Solista a vrut să le demonstreze fanilor că nu are pic de celulită pe fund şi coapse: Andreea a publicat mai multe imagini pe un site de socializare în care poartă doar un costum minuscul de baie.

 • andreea balan sani fara sutien

  Face furori când urcă pe scenă! Andreea Bălan afişează ţinute provocatoare când merge la concerte, dar şi când este invitată la emisiuni! Aşa s-a întâmplat recent când blonda a cântat în studioul Pro Fm. Un detaliu i-a stricat însă toată imaginea de bombă sexy.

 • Andreea Bălan

  Nu recunoaște în ruptul capului că are silicoane, însă sânii ei au început să o ia la vale! Andreea Bălan (30 de ani) și-a oripilat pur și simplu admiratorii cu o fotografie postată recent pe un cont de socializare.

 • Miercuri seară (24 februarie), la party-ul OK! Golden Night Party, organizat la Biavatti Events, au păşit pe covorul roşu mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Surpriza serii a fost cuplul format din Andreea Bălan (31 de ani) şi actorul George Burcea (28 de ani).

 • andreea balan

  Luni seară, 22 februarie, Andreea Bălan a ieşit în evidenţă la o petrecere organizată la un hotel din Capitală. Ţinuta aleasă a reprezentat o pată de culoare pe lângă celelalte vedete prezente.

 • Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

 • andreea balan

  Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

 • andreea balan thailanda hotel

  Singapore, Malaezia, Thailanda sunt destinaţiile pe care Andreea Bălan le-a vizitat recent. Artista se află în vacanţă în Asia şi are de gând să stea departe de ţară, timp de o lună. Cântăreaţa şi iubitul ei, actorul George Burcea, se află acum cazaţi la un hotel celebru de unde pot vedea întreaga panoramă a metropolei Bangkok.

 • andreea balan iubit george burcea

  A petrecut o vacanţă de o lună în Asia şi s-a întors de acolo mai fericită ca niciodată. Andreea Bălan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă, iar starea ei de bine s-a tradus în zvonuri potrivit cărora bat clopote de nuntă. Întrebată de fani, artista a spus adevărul despre nunta cu cu actorul George Burcea.