Autorul mesajelor de amenințare cu moartea trimise Maiei Morgenstern a fost reținut!

maia-morgenstern.jpg

Maia Mrgenstern
Bărbatul care i-a trimis amenințări cu moartea actriței Maia Morgenstern
Foto: Facebook

Parchetul a anunțat luni (29 martie) că a fost identificat și reținut autorul mesajelor de menințare cu moartea primite de Maia Morgenstern în urmă cu câteva zile, pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc.

Maia Morgenstern, managerul Teatrului Evreiesc de Stat, a fost ținta unor mesaje antisemite la adresa ei, a comunității și chiar a familiei actriței. Actrița a primit aceste amenințări pe adresa de e-mail a instituției. Autorul mesajelor de zilele trecute a fost prins și reținut. 

"În data de 27 martie, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj de amenințare cu caracter anstisemit, care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa persoanei vătă,ate și a angajaților Teatrului Evreiesc", a transmis Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, potrivit hotnews.ro.

Suspectul este un tânăr care a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de amenințare. Parchetul a mai anunțat că acest dosar a fost declinat către Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

Mesajul trimis de bărbat pe email-ul Teatrului Evreiesc de Stat a fost semnat "din partea partidului AUR". În mesaj amenință să incendieze Teatrul Evreiesc de Stat, cu toţi actorii de acolo. Liderul formațiunii, George Simion, a declarat însă că este "o intoxicare incalificabilă ce trebuie pedepsită".

Loading...
 
 

Citește și