Augustin Viziru s-a îngrășat cu 20 kg pentru «Ghinionistul», apoi le-a dat jos rapid

12-5.jpg

2016 Aşa arăta Augustin Viziru în urmă cu un an, pe platourile de filmare, alături de Ruby şi de regizorul Iura Luncaşu

Augustin Viziru şi-a luat în serios meseria de actor, după modelul starurilor de la Hollywood. Când a fost anunţat că pentru rolul din ”Ghinionistul” trebuie să aibă burtică, el şi-a pus în farfurie porţii duble de mâncare. Iar dacă în realitate îmbracă doar haine de firmă, iată că pe platourile de filmare Augustin a purtat fes şi pulovere tricotate, ca un provincial veritabil.

Fratele lui Lucian Viziru nu se află la prima experienţă ca actor, el bifând roluri importante în telenovelele “Iubire şi onoare” şi „Regina”, difuzate de Acasă TV, aşa că se simte ca peştele în apă pe platourile de filmare. Nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre prietena lui din noua peliculă ”Ghinionistul”, nimeni alta decât solista Ana Claudia Grigore, alias Ruby (28 de ani), care a avut emoţii cu carul.

Cântăreaţa este de nerecunoscut în rol de proprietăreasă, cu atât mai mult cu cât poartă şi o perucă blondă. Conform scenariului, Zizi se află într-un permanent război cu chiriaşii, pe care îi somează să îi plătească chiria la zi.

12-.jpg

2017 Augustin Viziru s-a chinuit, cu sport şi dietă, să dea joz cele 20 de kilograme. Ruby a renunţat doar la peruca blondă

Replicile ei amuzante vor face deliciul peliculei, a cărei premieră se anunţă, cu mare fast, pe 8 decembrie. Cât îl priveşte pe Augustin Viziru (37 de ani), el este soţul lui Ruby, iar amândoi fac o echipă de milioane.
Pentru acest rol,  el a fost nevoit, anul trecut, să se îngraşe cu peste 20 de kilograme, pe care însă, după încheierea filmărilor, a făcut eforturi disperate să le dea jos: ”Am făcut mult sport, am pus lacătul pe frigider, am reuşit să ajung, într-un an, la greutatea mea obişnuită”, a spus actorul.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul ”Ghinionistul”, regizat de Iura Luncaşu, are o distribuţie de cinci stele: Gheorghe Visu, Vlad Logigan şi Diana Dumitrescu. Augustin a devenit tot mai atent în timpul filmărilor, după tragedia de acum doi ani, de la ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), când, în timpul unei probe, şi-a retezat din neatenţie tendoanele mâinii stângi. A trecut printr-o operaţie complicată, dar şi prin nenumărate şedinţe de fizioterapie, însă nici acum nu şi-a recuperat mobilitatea degetelor.
Din acest motiv, Augustin a renunţat la campionatele de biliard, unde era în topul jucătorilor, pasiune care îi aducea şi sume frumoase de bani. Cât priveşte partea amoroasă, şarmantul actor a fost acuzat, în urmă cu două luni, de Marcel Toader, că ar fi avut o aventură cu soţia lui, Maria Constantin. El nu a negat, dar nici nu a confirmat că s-ar fi iubit cu frumuşica solistă de muzică populară.

Gheorghe Visu a slăbit 25 kg, Mihai Călin s-a rotunjit cu 6 kg

12-visu-2.jpg

Gheorghe Visu, foarte slab în filmul ”Câini”

Şi alţi actori au fost nevoiţi să facă schimbări de look pentru rolurile primite anul trecut. De pildă, Gheorghe Visu sau State de România s-a subţiat vizil pentru filmul ”Câini”: ”Am slăbit 25 de kilograme , căci personajul meu, poliţistul Roman, e bolnav. Am avut  87 de kg şi am slăbit până la 62.  Sunt mai sănătos aşa, mă mişc mai bine şi e mai bine şi pentru meseria mea. Merg mult şi cu bicicleta, dar nu mai fac sport. Mă plictisesc îngrozitor. M-am gândit, la un moment, dat să fac şi nişte sală, fitness, însă la peste 60 de ani nu mai faci aşa ceva”, ne-a spus Gheorghe Visu. 

12-mihai-calin-in-dreapta.jpg

Mihai Călin, mai dolofan, în serialul ”Valea Mută” (HBO)

În schimb, Mihai Călin (49 de ani) a trebuit să se rotunjească pentru”Valea Mută”, serial difuzat de HBO: ”M-am îngrăşat şase kilograme pentru acest rol, dar le-am dat jos rapid, la sala de sport”, ne-a declarat actorul.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1