Augusta și Andreas au ratat șansa să fie colegi - FOTO EXCLUSIV

augusta-lazarov.jpg

augusta-lazarov
Augusta Lazarov este şefă peste Divertismentul de la Antena 1
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

“Nu-ţi aduce anul ce-ţi aduce ceasul”, iar acest proverb se potriveşte bine în cuplul Augusta Lazarov-Andreas Petrescu. Cei doi îndrăgostiţi au fost aproape să lucreze în aceeaşi televiziune, însă au ratat ocazia. Din fericire, drumurile lor s-au unit într-o seară de ianuarie, la teatru.

E clar, astrele au lucrat şi i-au adunat! Andreas Petrescu (38 de ani) şi iubita lui, Augusta Lazarov (39 de ani), au fost uniţi în urmă cu 7 luni de marea lor pasiune, teatrul.

El, în calitate de actor şi scriitor, ea, ca simplu spectator. Deşi s-a zvonit că în urmă cu 14 ani au fost colegi în TVR2, cei doi n-au avut norocul ăsta şi au lămurit, pentru Click!, debutul lor profesional.

“L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie anul acesta, când am fost să văd spectacolul <Mă mut la mama>, în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. A fost prima oară când ne-am întâlnit. N-am făcut nici unul parte din echipa Trupei DP2. În anul 2000, când a apărut aceasta emisiune pe TVR2, eu începeam activitatea ca prezentatoare a Jurnalului TVR2 şi am lucrat în TVR până la finalul lui august 2002. Din ianuarie 2014, când ne-am întâlnit datorită spectacolului său, povestea noastră a decurs frumos și suntem fericiți că destinele noastre s-au unit”, ne-a declarat Augusta. Pe vremea când ea era ştiristă, Andreas era jurist la Casa Naţională de Pensii. Puţin a lipsit ca cei doi să devină colegi la TVR2, unde Andreas a avut ulterior o grămadă de proiecte în calitate de prezentator: “Tonomatul de pe 2”, “Întâlnire la malul mării”, “Vara pe val”.

Nici în viitorul apropiat cei doi nu vor fi colegi, căci au infirmat zvonurile conform cărora ar lucra la un serial pentru Antena 1. “Nu colaborăm în nici un proiect în prezent şi nici pentru toamnă nu există în grila postului la care lucrez vreun serial în care Andreas ar interpreta unul dintre roluri. Tot ceea ce a realizat el profesional pana în acest moment are meritul său exclusiv și admir faptul că și-a ales o profesie pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Nu avantajarea reciprocă pe plan profesional ne-a unit, ci iubirea și dorința de a ne face fericiți unul pe celalalt în fiecare clipă, ne-a mai spus Augusta. Cum în showbiz însă totul este posibil, cine ştie cum se vor intersecta cei doi şi în carieră, nu doar în amor!

andreas-petrescu.jpg

andreas-petrescu
Andreas Petrescu este actor, scriitor şi fost prezentator tv
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

facsimilbun.jpg

facsimil
Augusta ne-a vorbit despre noul ei iubit

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1