Au slăbit în total 132 kg, ca să se mişte mai uşor pe scenă

v16-7-vedete-foto-1-2-col-whats-up.jpg

What’s Up. Acum – 82 kg

Inspiraţi de solistele sexy, pentru care curele de slăbire au devenit un mod de viaţă, bărbaţii din showbiz au pus şi ei lacăt pe frigider. Nu de alta, dar kilogramele în plus îi cam încurcă pe scenă. Aşa că, pentru sănătatea, lor Daniel Iordăchioaie, Damian Drăghici, What’s Up, Sergiu Ferat şi Phelipe au dat jos, la pachet, 132 de kilograme.

What’s Up, 22 kg: «Am făcut foamea» 

Anul trecut, Marius Ivancea, alias What’s Up (27 de ani), s-a însurat în cu impresara lui, Simina, şi de atunci a început să aibă mai multă grijă de el. Solistul a slăbit peste 22 de kilograme, fiind nevoit să-şi schimbe întreaga garderobă. 

v26-7-vedete-foto-2-1-col.jpg

Înainte - 104 kg

 

“În ianuarie, anul trecut, aveam 104 kilograme şi acum am 82. Am slăbit 22 de kilograme doar pentru că nu am mai mâncat ca un nesătul. Am fost un pic şi la sală, cu Dorian Popa, dar el e mult mai muncitor decât mine şi n-am putut ţine pasul cu el. Şi atunci mi-am propus să slăbesc făcând foamea”, ne-a povestit solistul. 

Damian Drăghici,  20 kg: «Sunt vegan de 4 ani»

Artistul Damian Drăghici (47 de ani) este de nerecunoscut şi mulţi au avut un şoc în martie, atunci când l-au văzut la concertul său de la Sala Palatului. 

v56-7-vedete-foto-5-2-col-damian-draghici.jpg

Damian Drăghici. Acum – 80 kg

 

“Sunt vegan (n.r. - nu consumă produse de origine animală) de patru ani. Am slăbit 20 kg. Atunci când nu am spectacole mă culc la ora 22.00, nu consum alcool, sunt foarte disciplinat, mă hidratez cum trebuie”, ne-a povestit Damian, care a devenit şi un sportiv înrăit. 

 

“Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 5.30, fac o oră şi jumătate de sport. Micul dejun e bogat în alimente nutritive: curmale, seminţe de quinoa, fructe uscate, goji, băuturi pe bază de proteine. Pe parcursul zilei mai mănânc o salată cu legume, cu brânzică obţinută din caju (nuci originare din Brazilia) iar seara, pe la ora 18.00, o supă sau o salată. Atunci când mănânci puţin ai mai multă energie”, ne-a mai spus Damian.

Daniel Iordăchioaie,  47 kg: «Am avut antrenor personal»

Solistul a slăbit enorm, însă nu dieta l-a ajutat la această transformare, ci problemele de sănătate, în special diabetul. 

v36-7-vedete-foto-3-2-col-iordachioaie.jpg

Daniel Iordăchioaie. Acum – 91 kg

 

Daniel Iordăchioaie (49 de ani) a fost obligat să adopte un stil de viaţă sănătos şi să facă mai multă mişcare. A avut 138 de kg, însă a dat 47 jos în doar trei luni. 

v46-7-vedete-foto-4-1-col.jpg

Înainte - 138 kg

 

„Am şi fost «ajutat» de ... sănătate. Atunci când ai probleme şi pofta dispare. După ce am început să slăbesc, mi-a dispărut şi cheful de a mânca. Înainte eram prietenul restaurantelor. Mâncam două-trei ciorbe, două feluri doi şi un tort întreg. Nici energie nu mai aveam. Am căpătat un fel de boală asezonată cu o altă boală, era pe sistem nervos. Mergeam de trei ori pe săptămână la sală, apoi de două ori. Am avut antrenor personal. Am slăbit 47 kg în trei luni şi jumătate”, povestea Daniel Iordăchioaie la Antena Stars.  

Sergiu Ferat, 30 kg: «Merg la sală de 4 ori pe săptămână»

A devenit cunoscut după ce a participat la „Vocea României” (PRO TV), în 2015, dar şi după ce a colaborat cu BUG Mafia şi cu Damian Drăghici la câteva proiecte muzicale. 

v76-7-vedete-foto-7-2-col-sergiu-ferat.jpg

Sergiu Ferat. Acum – 85 kg

 

Sergiu Ferat (36 de ani) a bifat recent şi o reuşită care ţine de aspectul fizic: a dat jos 30 de kilograme în 4 luni. 

v86-7-vedete-foto-8-1-col.jpg

Înainte - 115 kg

 

„Nu am mai combinat mâncărurile, am ţinut regim şi am făcut mult sport, am mers şi patru zile pe săptămână la sală. Am redus cantităţile, în primele două luni am eliminat carnea, pâinea şi foietajele. Am eliminat şi dulciurile, şi sucurile”, ne-a mai spus solistul, care este acum de nerecunoscut. Vocea bună i-a rămas însă neschimbată.

Phelipe a slăbit 13 kg de dragul nevestei

Anul acesta a împlinit un an de la nuntă, dar sărbătoreşte şi faptul că a ajuns la 77 de kilograme. Este vorba despre Phelipe, pe numele său adevărat Philip Aurel (32 de ani), care s-a însurat anul trecut cu Anca Ciota, de la Kanal D. 

v96-7-vedete-foto-9-15-col.jpg

Phelipe şi Anca s-au căsătorit în urmă cu un an

 

„Am mers la sală, am muncit. La nuntă aveam 90 kg, acum am 77. Am fost un pic neglijent cu corpul meu, am stat mai mult în studioul de înregistrări şi am mâncat fără să mă gândesc. Soţia mea mi-a fost alături şi chiar a început să meargă şi ea la sală, să slăbească”, ne-a povestit Phelipe. 

Loading...

Citește și