Au încercat să-şi salveze căsnicia la mare? Elena şi Syda au fost pe litoral cu actele de divorţ depuse la notar

5-act-ed-eba-17-iulie.jpg

17 iulie: Elena şi Bogdan au fost la mare, singuri, fără copii

Deşi au existat zvonuri încă din această primăvară că Elena şi Bogdan Ionescu, alias Syda, ar avea grave probleme în căsnicie, nimeni nu a mai crezut nimic când i-a văzut pe cei doi la malul mării, alături de copiii lor, Sofia Anais (3 ani) şi Traian jr. ( un an şi opt luni). Toată vara, protagoniştii noştri au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe litoral, la Mamaia, unde Elena a întors toate capetele cu trupul bine lucrat la sală. Nici seara, foştii soţi nu s-au plictisit, ci s-au distrat în cluburile de fiţe până în zorii zilei, semn că se simţeau bine unul în compania celuilalt.

S-au distrat, s-au bronzat și nimic nu anunța o despărțire definitivă. Iată că vineri seara (2 septembrie), Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au recunoscut public că s-au separat la notar. Ba mai mult, cei doi nici nu mai împart aceeaşi casă, Elena fiind cea care s-a mutat din căminul comnjugal, în complexul "Stejarii" cu cei doi copii ai cuplului.

"Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.
Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. 
Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.
Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu", au scris cei doi pe contul oficial de socializare al mezinei fostului preşedinte. 

5-act-ed-eba-27-iulie.jpg

27 iulie: Soţii Ionescu aveau verighetele pe mână şi păreau fericiţi

Elena şi Bogdan s-au căsătort la 1 septembrie 2012, iar un an mai târziu bruneta devenea mămică pentru prima dată. În luna ianuarie a anului 2015, familia avea să se mărească prin venirea pe lume a lui Traian jr, băieţelul de un an şi opt luni al cuplului. Cei doi nu au explicat care au fost motivele care au dus la ruptură, probabil unele ireconcibiabile, din moment ce nu au putut să treacă peste divergenţe nici măcar de dragul copiilor cu care au fost toată vară în vacanţă. 

5-act-ed-eba-8-aug.jpg

8 august: Au venit la mare însoţiţi de copii şi bonă

Ultima lor escapadă pe Litoral, datează din 8 august. Un calcul banal arată că dacă cei doi s-au distrat la mare  şi au încercat să-şi salveze mariajul, deşi aveau actele depuse la notar de o săptămână. Elena şi Bogdan au avut la dispoziţie 30 de zile pentru a se răzgândi în privinţa separării, însă nimeni şi nimic nu a putut să-i înduplece şi vineri (2 septembrie) ei au parafat divorţul, după patru ani de căsnicie.  

Loading...

Citește și

  • eba divort elena basescu divort

    "Cutremur" în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au depus şi semnat actele de divorţ. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreţie, iar cei doi deja vorbesc la trecut depre mariajul lor.

  • Cei care obişnuiesc să se bronzeze pe cea mai de fiţe plajă din Mamaia au parte de „spectacol” weekend de weekend. Acolo vin să-şi etaleze costumele de baie toate vedetele cu bani de la noi. Zilele trecute a fost rândul Elenei Băsescu să atragă privirile.

  • eba baiat traian junior basescu

    Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu e o mămică fericită. Are doi copii frumoși, cu care se mândrește. Eba a postat, joi, pe contul său de Facebook, o fotografie recentă cu băiețelul ei.

  • elena basescu

    Fotomodel, om politic, europarlamentar, soție și mamă. Elena Băsescu le-a bifat pe toate până la vârsta de 35 de ani. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a fost de la bun început o apariție. Brunetă cu ochii albaștri, înaltă, suplă, atletică, Elena părea menită unei cariere de succes orice și-ar fi propus. Admirată fără rezerve, EBa n-a fost însă niciodată foarte mulțumită de felul în care arată, apelând de timpuriu la ajutorul medicilor esteticieni pentru intervenții pe ici, pe colo, prin părțile esențiale.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1