Au furat startul la vacanţe după ce au muncit pe brânci

Până de curând i-aţi văzut la televizor, în show-uri de talente sau în concerte de mare angajament. Nici n-a venit bine vara, căci vedete precum Delia, Mihai Petre, Cabral şi Loredana au şi fugit în concedii, epuizate de atâta muncă. Click! te invită să tragi cu ochiul în albumul lor de vacanţă.

Pentru Delia (35 de ani), luna mai s-a încheiat cu muncă, iar luna iunie a început la fel. A fost naşă pentru sora sa, Oana, a terminat filmările pentru „iUmor” de la Antena 1, unde este jurat, a cântat la Arenele Romane, dar şi la zilele oraşului Alba Iulia, care s-au sărbătorit în perioada 2-4 iunie. Astfel, a avut toate motivele să-şi facă bagajele şi să evadeze împreună cu soţul ei, Răzvan Munteanu, într-un loc liniştit. Au ales un resort de 5 stele din Bodrum, Turcia, unde o vacanţă de 7 zile costă aproximativ 1.000 de euro de persoană.

12-13-vedete-2-col-cabral.jpg

Cabral şi Andreea Ibacka, Italia

 

Ca în fiecare vacanţă, solista preferă să stea nemachiată, îmbrăcată lejer, să guste preparatele specifice şi să ia la pas toate obiectivele turistice. Tot în afara ţării au plecat şi Cabral (39 de ani), şi Mihai Petre (38 de ani), primul - prezentator la „Uite cine dansează!” (PRO TV), celălalt - jurat. S-ar putea spune despre Cabral că îmbină utilul cu plăcutul, căci împreună cu soţia sa, Andreea Ibacka, a ajuns în Italia, unde a participat ca spectator la Marele Premiu al Italiei la MotoGP, pe circuitul de la Mugello.

 

Şi Mihai Petre şi-a luat familia şi a ajuns pe o insulă din Italia. Într-o imagine publicată pe Instagram, juratul de la „Uite cine dansează” se relaxa pe plaja Cala Goloritzé din Sardinia şi se bucura de apă precum un copil. Şi Loredana Groza (46 de ani) şi-a încărcat bateriile după o perioadă plină de concerte.

12-13-vedete-2-col-loredana.jpg

Loredana Groza, India

 

Aflată într-o călătorie spirituală în India şi Tibet, diva a ajuns până în oraşul în care locuieşte Dalai Lama, Dharamshala, unde l-a întâlnit pe liderul spiritual care e inspiraţie pentru o lume întreagă. “Mi-am dorit mult să-l întâlnesc pe Dalai Lama. Voiam să-i spun că-l iubesc şi voiam să simtă că dragostea mea vine din ceea ce am învăţat de la EL. Să-i dăruiesc puţin din ceea ce, cu ajutorul lui, am învăţat să primesc de la oamenii buni care inspiră şi mă însoţesc în viaţă şi pe scenă. Zilele trecute când l-am întâlnit mi-a dat o misiune şi voi face tot ce ţine de mine pentru ca Dalai Lama să vină în România”, este mesajul Loredanei.

Şi Boureanu are motive să chefuiască la plajă

12-13-vedete-2-col-boureanu.jpg

Cristian Boureanu, Israel

 

Tot la mare şi la soare se află şi fostul politician Cristian Boureanu (44 de ani), însoţit de iubita tinerică, Laura Dincă (19 ani). Deşi la ei vacanţele sunt o obişnuinţă, de această dată au motive clare să sărbătorească. Boureanu a câştigat procesul cu fosta lui soţie, Irina, care a cerut custodie exclusivă pentru fiica lor, Ioana (16 ani), pe motiv că tatăl copilei ar fi violent. Instanţa i-a dat însă câştig de cauză fostului deputat, iar Irina trebuie să-i plătească şi cheltuieli de judecată în valoare de 1.000 de lei. Cristian Boureanu îşi savurează succesul în Israel, la Tel Aviv, unde s-a cazat la un hotel de lux. 

Loading...

Citește și

  • Cele mai căutate zone pentru a petrece Paştele rămân şi în acest an zonele rurale, fiind la mare căutare pensiunile de pe Valea Prahovei, culoarul Rucăr – Bran, Sibiu, Maramureş, Bucovina, dar şi staţiunile balneare precum Băile Felix sau Băile Herculane. În aceste zone, locurile de cazare sunt ocupate aproape în întregime, unele dintre ele fiind rezervate încă de la începutul anului.

  • ministru, turism, mircea titus dobre, TVA, agentii

    Veste bună pentru agențiile de turism! Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a anunţat că luni va depune la Finanţe documentele necesare pentru reducerea TVA la 9%.