Au deschis albumul cu amintiri şi fac concurs de fotografii din copilărie! Îi recunoaşteţi?

67.jpg

Ozana Barabancea, la 14 ani, când începuse lecţii de pian. Acum are 50 de ani

Şi vedetele s-au închis în casă, de frica pandemiei de coronavirus, dar nici că se plictisesc. Fac curăţenie generală pentru Sfintele Sărbători de Paşte şi cu toţii sunt activi pe conturile sociale, fotografiile lor din trecut făcând deliciul internauţilor şi al prietenilor care i-au provocat să se întoarcă în timp. Click! vă prezintă cele mai frumoase poze din albumul lor cu amintiri.

Matilda Pascal-Cojocăriţa (61 ani) a rămas una dintre cele mai frumoase soliste de muzică populară, ea având, de altfel, şi un premiu important în palmares, tiltul de “Miss România”, obţinut în 1979, la Costineşti, în cadrul competiţiei ”Muncă, tinereţe şi frumuseţe”. Artista şi-a postat pe Facebook o fotografie de la vârsta de 20 de ani, când frumuseţea ei tăia oricui respiraţia. Este căsătorită cu violonistul Ştefan Cigu, cu care formează un duet şi pe scenă, au doi copii şi patru nepoţi.

4cojocarita.jpg

Matilda Pascal Cojocăriţa, la 20 de ani, câştigătoare a unui concurs de Miss. Acum are 61 de ani

Şi cântăreţul cu voce de aur, Marcel Pavel (60 ani), a scos din sertar o poză frumoasă, de pe vremea când avea plete. La 18 ani, acesta era toboşar într-o trupă rock. În momentul în care solistul s-a îmbolnăvit, Marcel i-a luat locul, făcându-şi astfel debutul şi ca interpret: ”Vă salut dragi prieteni! Am fost provocat de Cornelia Rednic de a poşta o fotografie din tinereţe! Provocare acceptată!”, a scris Marcel în dreptul imaginii de senzaţie.

8pavel.jpg

Marcel Pavel, la 18 ani, cu plete şi frumos ca un fotomodel. Acum are 60 de ani

Ozana Barabancea (50 ani) a găsit şi ea o imagine din anii tinereţii, postarea pe Internet fiind însoţită însă de o poveste înduioşătoare: ”La 14 ani! De abia murise mama! Eram premiantă la «Cântarea României!» La pian. Mi-e dor de vremurile acelea. Mi-am găsit diplomele acum două zile. Sunt mândră că am învăţat pe un pian cu coadă. Noroc cu părinţii mei. Au investit mult în noi”.

43chiriac.jpg

Corina Chiriac, la 10 ani, era veselă şi elegantă. Acum are 70 de ani

Şi Corina Chiriac (70 ani) şi-a impresionat fanii cu fotografia ei din copilărie, în care a amintit şi de iubita ei mămică, Eliza, pe numele de fată Arşaluis Calaigian, fostă profesoară de pian, de la care interpreta a moştenit trăsăturile fizice. Femeia a încetat din viaţă în 2002, iar pe 6 martie ar fi împlinit 100 de ani: ”Dragi prieteni, bun găsit! S-au împlinit 100 de ani de la naşterea mamei, domnişoara Arşaluis Calaigian. Am doi părinţi centenari întrucit anul trecut l-am serbat pe tata la 100 de ani! Îmi face mare plăcere să mă refugiez în amintiri care ţin cald la inimă! Vă doresc tuturor Aripi de Credinţă să trecem cu Sănătate şi Curaj peste vremurile îngrijorătoare!”, a menţionat Corina pe Facebook, în dreptul pozei de pe vremea când avea doar 10 anişori.

42rednic.jpg

Cornelia Rednic, la 18 ani, la debutul muzical. Acum are 44 de ani. Lupu Rednic, la 17 ani, când era ca tras prin inel. Acum are 50 de ani

În acest joc al amintirilor au intrat şi celebrii soţi Cornelia Rednic (44 ani) şi Lupu Rednic (50 ani), cu poze de la debutul muzical: ”Deoarece am dat like la postarea lui Lixandru Florin cu o foto din tinereţe, am fost provocată la rândul meu să fac la fel: să postez poze din jurul vârstei de 20 de ani. Aşadar, prima foto este făcută în 1993 când aveam 18 ani (la debutul nostru). Cel care vor da like la această postare va trebui la rândul lui să facă la fel, să-şi posteze o poze din tinereţe!”, a scris Cornelia Rednic. Iar soţul ei, Lupu Rednic, a completat: ”Răspund şi eu provocărilor, fotografii din tinereţe, de la 17 ani!”.

Cât îl priveşte pe Rareş Borlea (41 ani ) alias Raoul, el le-a arătat fanilor poze din copilărie. ”Am fost şi eu mic”, a scris Raoul pe Facebook, în dreptul pozei de la 4 ani.

44albu.jpg

Mihai Albu, la 17 ani, cu plete şi fără ochelari. Acum are 57 de ani

Vestitul designer de încălţăminte Mihai Albu (57 ani) era un adevărat crai, la 17 ani, când avea plete şi nu purta ochelari: ”M-am gândit să accept şi eu provocarea”, a scris el pe Internet.

25dumitrescu.jpg

Silvia Dumitrescu, o mică artistă, la 4 ani. Acum are 60 de ani

Nici solista Silvia Dumitrescu (60 ani) nu s-a lăsat mai prejos: ”Răspuns la provocare. Mini artistă”, a scris ea deasupra fotografiei din copilărie, de pe vremea când avea doar patru anişori.

Ce ţanţos era Eugen Rotaru, în costum de ginerică!

11george.jpg

George avea 26 de ani, la nunta lui din Făgăraş. Acum are 67 de ani

Celebrul solist de muzică uşoară George Rotaru are 67 ani, este stabilit de peste 30 de ani în America, însă continuă să păstreze legătura cu fanii lui din România, de dragul cărora revine în fiecare an ca să susţină recitaluri. Burlac convins, nu mulţi ştiu însă că George a bifat o căsătorie, în 1979, dovadă stând şi fotografia postată de cântăreţ recent pe Facebook. Îmbrăcat la patru ace, într-un costum de stofă fină, George şi-a invitat la altar iubita de la acea vreme, o tânără superbă, din Făgăraş. Au avut o nuntă ca în poveşti, cu 300 de invitaţi, la Crama Cetate. Din păcate, povestea de dragoste a durat doar câţiva ani, urmând inevitabilul divorţ. Artistul s-a mai îndrăgostit de atunci, dar nici că a mai vrut să-şi oficializeze vreo relaţie.

 

 

Loading...