Atac la Andreea Marin. "Fără TVR erai nimeni"

andreea_marin.jpg

Fosta vedetă TVR speră ca întreaga situaţie să se soluţioneze cât mai rapid
Fosta vedetă TVR speră ca întreaga situaţie să se soluţioneze cât mai rapid
Foto: Facebook

Salariaţii televiziunii publice sunt foc şi pară pe Andreea Marin după ce au aflat că fosta lor colegă ar putea obţine despăgubiri de 100.000 de euro de la TVR.

Cel care exprimă revolta angajaţilor TVR la adresa Andreei Marin e preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian, Ion Popescu, sub conducerea căruia se află şi Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV, SPUS TV. Liderul sindical a ţinut să-i reamintească divei de unde a plecat, apreciind că despăgubirile pretinse de la TVR sunt nejustificate în condiţiile în care instituţia se confruntă cu o criză financiară fără precedent.

"Înainte de orice, Andreea Marin nu ar trebui să uite că televiziunea publică a lansat-o şi a promovat-o ani la rând, iar fără TVR era nimeni, era doar Marin Andreea, nu o cunoştea nimeni. Dacă TVR a întrerupt colaborarea cu ea la începutul anului a fost doar din cauza situaţiei financiare dificile şi ar trebui să înţeleagă. Contractul ei e confidenţial, nu ştiu ce cifre conţine, însă nu poţi cere asemenea sume uriaşe când s-au dat sute de oameni afară şi se vorbeşte despre un nou val de restructurări. Dacă îşi respectă foştii colegi, Andreea îşi va reconsidera poziţia", a declarat Ion Popescu pentru ziarulring.ro.

ion_popescu_-_lider_sindical.jpg

Ion popescu, liderul sindical al Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian
Ion popescu, liderul sindical al Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian
Foto: ziarulring

De la începutul anului, Andreea Marin şi-a trimis avocaţii la televiziunea publică să obţină despăgubiri după eliminarea din grilă a emisiunii "Preţuieşte Viaţa!" şi se află la un pas de victorie. "Aştept finalizarea demersului din partea TVR, pentru mine lucrurile sunt clare şi nu e niciun motiv să mai amânăm", declara vedeta în urmă cu puţin timp. Coordonatoarea cu atribuţii de director la Direcţia Programe a TVR, Irina Radu, a confirmat că cifrele joacă un rol important în discuţiile cu Andreea Marin, înţelegerea finală fiind gata de parafare.

Loading...

Citește și