Asemănare izbitoare între bona Irinei Columbeanu şi mama moartă a Monicăi Gabor FOTO EXCLUSIV

monica_si_bona.jpg

Monica şi bona Irinei au stat de vorbă la piscină
foto: Mihai Ionescu

Revenită în ţară pentru parastasul Veronicăi Bulai, Monica Gabor şi-a revăzut şi fetiţa pe care nu o mai strânsese în braţe de un an. În tot acest timp de micuţă au avut grijă Irinel Columbeanu şi o bonă angajată de milionar pentru ca fetiţa să nu simtă prea tare absenţa mamei. Doica şi Monica Gabor au supravegheat-o pe Irina, vineri la piscină, unde fetiţa s-a bălăcit ore bune.

Cele două femei s-au aşezat una lângă alta pe şezlong şi au stat îmbrăcate la plajă. Dacă bona nu a renunţat la haine din motive lesne de înţels, Monica Gabor, care a revinit pe plaiuri mioritice mai slabă decât acum un an, a preferat şi ea să-şi ascundă formele de ochii curioşilor sub o rochie lungă până în pământ. Bona şi fosta "Scorpie de la Izvorani", care pe vremea când locuia în vila impunătoare a milionarului schimba doicile ca pe şosete, au avut la dispoziţie destul timp să schimbe câteva vorbe, astfel ca Monica să se pună la punct cu tot ceea ce nu ştia despre fetiţa ei. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe cele două la piscina unde Irinuca s-a bălăcit ore bune.

irina-si-veronica.jpg

Irina a fost crescută de bunica ei cu care a locuit şi în America
Foto: arhiva personală

Femeia seamănă izbitor cu Veronica Bulai, fetiţa fiind foarte apropiată de bunica din partea mamei care s-a şi ocupat în ultimii ani din viaţă de creşterea ei. Să fii fost acesta un criteriu în alegerea bonei, ca fetiţa să nu sufere după dispariţia mamei Monicăi?

bona.jpg

Bona Irinucăi nu a scăpat-o din ochi pe micuţă la piscină
foto: Mihai Ionescu

Anul trecut, când s-a întâmplat tragedia, micuţa Irina a fost protejată de părinţi şi nu a participat la înmormântarea femeii. Fosta doamna Columbeanu i-a spus Irinei ca Veronica Bulai este acum un îngeraş din Ceruri. Monica i-a mai explicat atunci fiicei sale că îşi va vedea bunica în poze, în amintiri şi în vis.  

Loading...

Citește și

  • Monica Gabor încearcă să se apropie din nou de fetiţa pe care o are cu Irinel Columbeanu. Fosta "Scorpie de la Izvorani" a ajuns joi după-amiază în România şi a plecat glonţ pe litoral, acolo unde se aflau cazaţi Irina cu tatăl său. Şatena a luat masa împreună cu micuţa la terasa hotelului, iar astăzi s-au distrat la piscină.