Așa au petrecut de Revelion bogătașii Irinel și Nick Rădoi!

14-vedete-2-col-iri-radoi.jpg

Nick Rădoi l-a plimbat pe Iri cu un Rolls Royce alb

Aflat în SUA împreună cu fiica lui, Irina, Irinel Columbeanu are parte și el de distracție cât cuprinde.

Nu acasă la chinezul Mr. Pink, în Malibu, acolo unde locuiește fosta lui soție, Monica (29 de ani), ci alături de prietenul Nick Rădoi, recunoscut pentru “profesia” de gazdă primitoare. Acesta deține în Huntington Beach o vilă splendidă, evaluată la 21 de milioane de dolari, dar și un parc auto plin de bolizi de lux.

14-vedete-2-col-moni-irina.jpg

Monica și Irina se bucură una de cealaltă, în SUA

 

De Revelion, Nick Rădoi l-a plimbat pe Irinel cu un superb Rolls Royce alb, l-a cinstit cu șampanie fină și cu bucate de cinci stele. De cealaltă parte, Monica a savurat din plin timpul petrecut cu fiica ei, Irina, au fost la cumpărături, au schiat pe pârtiile din Sierra Nevada, iar acum sunt în focul pregătirilor pentru ziua de naștere a Irinucăi. Copila va împlini 11 ani pe 17 ianuarie, însă petrecerea din SUA va avea loc mai devreme.

Loading...

Citește și

  • Irinel Columbeanu şi-a dus fiica în America, la mama ei. Cei trei au petrecut Crăciunul împreună, iar Irinel Columbeanu a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunţat că fiica sa este cu mama ei, iar ele s-au distrat împreună pe pârtie.

  • A devenit un obicei ca Nick Rădoi să-şi petreacă vacanţa de vară în ţară, datorită femeilor frumoase de aici. Marţi seară a fost aşteptat la aeroport de Ioana, femeia de care s-a despărţit recent. Bruneta l-a aşteptat cu cornuleţe, însă el a fost cam indiferent. Ne-a şi spus de ce, într-un interviu de pomină.