VIDEO Argentinienii Natalia și Mauricio, număr unic la „Românii au talent”. Ce au făcut cu o sfoară și un celofan

Moment nemaivăzut în ediția de vineri seară, 16 aprilie, la Românii au Talent, sezonul 11. Mauricio Cugat Desole şi Natalia Lopez au prezentat un număr spectaculos pe scena show-ului de talente, iar jurații au rămas mai mult decât surprinși.

Cei doi concurenți argentinieni au prezentat un act artistic plin de mesaje simbolice, dar şi un manifest împotriva deşeurilor de plastic, dat fiind  faptul că Mauricio a avut faţa acoperită cu un celofan în timpul numărului prezentat la Românii au Talent, iar partenera sa, Natalia, a purtat o rochie din plastic.

Argentinienii Natalia și Mauricio, număr unic la „Românii au talent”

„Numele meu este Mauricio. Sunt argentinian şi trăiesc în Franţa de când aveam şapte ani. Sunt artist de circ şi actor. Cred că prin artă este modul nostru de a transmite ceea ce simţim. Ceea ce facem e mai presus de noi. Suntem doar un canal de distribuţie a lucrurilor care ne-au inspirat. Pentru fiecare este diferit şi asta este frumuseţea artei", a spus Mauricio Cugat Desole.

Smiley a mărturisit că nu a mai văzut niciodată un moment asemănător, deşi lucrează de 11 ani la Românii au Talent. Acesta s-a declarat fascinat de ideea şi de punerea în scenă a numărului celor doi argentinieni. La rândul său, Florin Călinescu, a spus că Mauricio şi Natalia au realizat un moment demn de un „obiect artistic de valoare".

Loading...