Are sau nu are lenjerie intimă? Fotografia cu care Anna Lesko și-a pus fanii pe jar

anna-lesko-goalajpg.jpg

anna lesko sexy oglinda lenjerie intima
Anna Lesko nu se sfieste sa pozeze goala pentru fanii ei
foto: Facebook

Anna Lesko este, cu siguranță, una dintre artistele care reușește să sucească mințile bărbaților cum își dorește. Iar asta pentru că, evident, emană o senzualitate ieșită din comun.

Dimineața de astăzi a fost unul dintre momentele în care Anna Lesko a decis să pună pe jar inimile fanilor ei. Așa că, imediat după ce s-a dat jos din pat, și-a tras pe ea o bluziță care să acopere – dar nu prea mult – formele perfecte pe care le are și s-a fotografiat în oglinda dormitorului.

anna_lesko.jpg

anna lesko sexy oglinda lenjerie intima
Are sau nu are lenjerie Anna Lesko?
foto: Facebook

Iar rezultatul este unul care, cu siguranță, este pe placul fanilor ei, mai ales că, din poza cu pricina, nimeni nu își poate da seama dacă are sau nu lenjerie intimă pe ea. Răspunsul însă, probabil nu îl vom afla niciodată, dar ea și iubitul ei îl știu cu siguranță...

Anna Lesko l-a cunoscut pe Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, în 2010, şi de atunci sunt de nedespărţit. Cei doi au băiat împreună, căruia i-au pus numele Adam.

Loading...
 
 

Citește și

  • anna lesko costum baie sani

    Una dintre cele mai sexy artiste de la noi, mama unui băiețel de trei ani, Anna Lesko a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Dezinvoltă pe scenă, dar extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, artista a fost convinsă să-și deschidă sufletul de Bogdan Nicolai de la A List Magazine.

  • Anna Lesko a strâns o viaţă bani la ciorap, din show-urile ei de infarct, astfel că acum îşi permite luxul să devină patroană. Împreună cu o bună prietenă, ea şi-a deschis miercuri seară, în buricul Capitalei, localul ”Calea Victoriei 18”. Solista a înfulecat cu poftă dintr-un crenvurşt cald, căci, deh, reclama este sufletul comerţului.

  • barbatii din viata annei lesko

    Cunoscută ca o adevărată bombă sexy pe scenele româneşti, cântăreaţa, originară de peste Prut, a avut relaţii numai cu oameni potenţi financiar. Ascensiunea ei în showbiz-ul autohton a fost marcată de un scandal în care au fost implicate nume cu rezonanţă - Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Lista cu bărbaţii din viaţa Annei Lesko nu se rezumă doar la cei doi, prin patul artistei trecând şi alţi domni, care i-au oferit confort financiar solistei.

  • Anna Lesko, scene lesbi, Anuryh, videoclip sexy, lansare, solista