Are pretenţii, nu glumă! Câţi copii vrea Adela Popescu de la Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan

adela popescu radu valcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în august 2015 și au devenit părinții unui băiețel în vara anului trecut
FOTO: Arhiva personală

Unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri din showbiz se grăbeşte spre altar! Adela Popescu mărturisit recent că a fost cerută de soţie de către iubitul ei Radu Vâlcan, însă ceea ce nu ştie viitorul mire este logodnica lui îşi doreşte o familie cu mulţi copii.

Adela Popescu a făcut o mărturisire care îl va uimi pe iubitul ei. Dacă până acum nu l-a anunţat pe Radu Vâlcan că ar vrea să trăiască înconjurată de copii, acesta va fi afla cât de curând. Actriţa a publicat pe blogul personal o poveste în care specifică exact că ar vrea să aibă mai mulţi moştenitori.

"Mama mea mai are două surori, deci trei copii în familia Grecu. Tatăl meu are şi el doi fraţi, deci trei copii în familia Popescu. Eu mai am doi fraţi, deci trei copii în familia mea. În momentele mai grele din viaţă, te uiţi în zare şi singurii stâlpi reali de susţinere pe care îi vezi şi simţi, sunt ai tăi.
Pornind de la asta, iată şi câteva concluzii trase zilele astea, exprimate pe scurt şi pe înţelesul, mai ales al meu: 1. Trebuie să fac copii. Minim 2, maxim 4"
, a scris Adela Popescu. Rămâne de văzut la ce concluzie vor ajunge doi doi viitori însurăţei şi la câţi copii se vor opri. 

Loading...
 
 

Citește și