Aranjamente florale grandioase la botezul nepotului lui Pițurcă. Cum a fost realizat decorul

cristina-ich.jpg

Cristina Ich și fiul ei, Noah
Cristina Ich și fiul ei, Noah

Alex Pițurcă și iubita lui, Cristina Ich, și-au botezat luna aceasta băiețelul într-un cadru de poveste. Locul ales a fost Palatul Mogoșoaia, care a fost transformat într-o oază de verdeață, cu aranjamente florale grandioase. Am stat de vorbă cu cel care a realizat acest decor și am aflat care este trendul la acest gen de evenimente.

Decor grandios a botezul nepotului lui Pițurcă

„Se mizează mult pe natură, pe care încercăm să o aduce în interior sau pe terase. Este trendul-vedetă al sezonului în materie de decorare”, spune Nicu Bocancea, unul dintre cei mai buni floriști internaționali. La el au apelat și Cristina Ich și Alex Pițurcă (fiul lui Victor Pițurcă) pentru botezul fiului lor, Noah. „Am primit din partea Cristinei acordul de a face tot ceea ce mă inspiră ca decor. Am pornit de la spațiul în care urma să se desfășoare evenimentul: o terasă exterioară de palat, în stil brâncovenesc. Fiind din cărămidă, am simțit din prima că are nevoie de mult verde, așa că i-am dat viață și am transformat-o într-o grădină exterioară, plină de vegetație. Am dus pe terasă 25 de copaci înalți de 3 metri, am creat multe candelabre masive din flori albe, cu instalații electrice integrate, pe care le-am suspendat din tavan cu ajutorul unor arcuri. Deși aranjamentele erau grandioase, greutatea lor nu putea fi percepută, pentru că atârnau din tavan și păreau că se mișcă ușor, ca într-un dans. Cromatica folosită de alb-verde a fost foarte simplă, inspirată din spiritul regal al locației și de puritatea evenimentului”, poveșteste master floristul Nicu Bocancea.

nicu-bocancea.jpg

Nicu Bocancea, master florist internațional
Nicu Bocancea, master florist internațional

Astfel, cu ajutorul florilor și plantelor, poți să ajungi să te simți ca într-o pădure răcoroasă într-o încăpere mica sau pe o terasă acoperită. „Orice spațiu interior sau terasat poate fi transformat în copia fidelă a naturii, se poate umple de verde și de viu. Se pot folosi vase uriașe de peste 1 metru, în care se pot așeza crengi de copaci sălbatici care să arate ca o adevărata pădure, se pot crea construcții întregi din plante supradimensionate, iar punctul de interes nu mai este aranjamentul de masă, ci cel al spațiului din jurul ei”, adaugă specialistul.

botez_cristina_ich.jpg

Masa la botezul nepotului lui Pițurcă
Deasupra mesei atârnau candelabre masive din flori albe

Se poartă florile de sezon

Dacă spațiul închis tinde să se transforme într-o adevărată oaza de verde prin plante supradimensionate și copaci înalți, trendul de aranjare a meselor este către simplitate și discreție, iar alegerea cea mai inspirată este floarea de sezon: „Eu declar floarea soarelui vedeta sezonului de vară în toate dimensiunile sale, de la cele impunătoare, cu pălăria impresionantă, până la cele cu diametrul mic. Și florile mici, multicolore, ca cele de câmp, care pe vremuri creșteau în grădinile bunicilor, sunt foarte apreciate în această vară. Aranjamentele se fac simplu, la baza mesei, fără opulență, iar accentul la evenimente se pune pe colțuri de relaxare, amenajate cu farmec cu ajutorul pernelor de toate dimensiunile, a lumânărilor și accesoriilor simple, dar care creează o atmosferă intimă, de liniște și apropiere de oamenii dragi”, adaugă Nicu Bocancea.

nicu_bocancea_1.jpg

Decor masă de botez
Floarea soarelui, vedeta verii

Alex Pițurcă, declarație de dragoste emoționantă pentru Cristina Ich

Cristina a publicat mai multe fotografii de frumoasa petrecere pe rețelele de socializare, în care se vede că atmosfera a fost una de vis. Nepotul lui Victor Pițurcă a avut cea mai frumoasă petrecere, la care au participat vedete, oameni din lumea fotbalului și prieteni de familie. Alex Pițurcă și cea considerată „Angelina Jolie de România” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, sunt o familie, dar nu se gândesc încă la căsătorie. "Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu", a declarat Alex Piţurcă.

alex-piturca.jpg

Alex Pițurcă și fiul lui
Alex Pițurcă și fiul lui
foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și