Apariții de milioane pe un singur covor roșu!

V-ați întrebat vreodată ce discută celebritățile în cadrul unui eveniment sofisticat unde se află toată suflarea mondenă la un loc? Ei bine, vă mărturisesc că până să particip la astfel de petreceri pretențioase, am fost extrem de curioasă ce-și spun vedetele atunci când se întâlnesc.

Și pentru că aici suntem între prieteni, îmi permit să dau puțin din casă. De fiecare dată în centrul atenției sunt ținutele cu care fiecare dintre cei prezenți aleg să defileze. Complimentele curg de-a dreptul de la început și până la finalul petrecerii. Totul stralucește și te face să crezi că lumea showbiz-ului este feerică. Chiar covorul roșu este elementul vedetă, care oferă această notă sublimă oricărei mișcări de acest gen. Iar dacă v-am făcut și mai curioși, vă invit să urmăriți E! Live from the Red Carpet: The E! People’s Choice Awards în 12 noiembrie de la 2.00, unde veți descoperi o serie de super-interviuri cu cele mai cunoscute și importante vedete ale lumii, urmat de marele spectacol al galei transmis in direct incepand cu ora 4.00.

Găsiți E! Entertainment în grila voastră de programe, dacă sunteți abonați la unul dintre următorii furnizori de cablu: RCS-RDS (DIGI) Telekom România, UPC, NextGen, Orange și Ines.

Urmărește E! Entertainment pe Facebook și pe Instagram.

loading...
Loading...